• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.12.2023

15:05

Koji par osmine finala LŠ je najzanimljiviji? (ANKETA)

reuters

Fudbal

Koji par osmine finala LŠ je najzanimljiviji? (ANKETA)

Podeli vest

Izvučeni su parovi osmine finala Lige šampiona, a utakmice će biti odigrane 13, 14, 20. i 21. februara, dok će revanš mečevi biti 5,6, 12. i 13. marta. Nijedna utakmica nije veliki derbi, mada ima zanimljivih parova. Koji je vama najinteresantniji?

Ukoliko u Ligi šampiona ne učestvuje klub za koji navijate, onda se može reći da onaj pravi deo takmičenja počinje od nokaut faze. Tada se prečiste zalutali i oni manje kvalitetni, a ostanu samo najbolji ili oni koji su bili dobri i uz to su nečim zaslužili sreću da budu u društvu najboljih. Iako govorimo o 16 u ovom trenutku najboljih u Evropi, žreb nije spojio dva kluba za koja bismo mogli da kažemo da će to biti derbi kakav navijači priželjkuju. 

Foto: EPAIMAGES

 

Parovi su sledeći: Porto - Arsenal, Napoli - Barselona, PSŽ - Sosijedad, Inter - Atletiko Madrid, PSV - Dortmund, Lacio - Bajern, Kopenhagen - Mančester Siti i Lajpcig - Real Madrid. Prvak Evrope, Siti, fantastično je prošao, jer da je mogao da bira sa kim želi da ukrsti koplja u ovoj fazi takmičenja, verovatno bi izabrao Kopenhagen. Dobri su Danci bili i završili su drugi u grupi A, ispred Galatasaraja i Mančester junajteda. Ipak, to nije nivo fudbala koji bi trebalo da zabrine Siti. Ljubitelji fudbala iz Srbije imali su ove sezone priliku uživo da vide tim Pepa Gvardiole, koji je verovatno nešto najbolje što trenutno postoji na planeti. 

Zanimljiv će biti susret Barselone i Napolija, dva bivša kluba Dijega Armanda Maradone. Fudbalski gledano, nijedan trenutno nije značajno bolji, tako da će to biti okršaj ekipa približnih snaga. Prošlogodišnji finalista Inter sukobiće se sa Atletiko Madridom, dok će Zvezdin rival iz grupe Lajpcig odmeriti snage sa najtrofejnijim klubom elitnog takmičenja Real Madridom. 

Koji od ovih parova se vama čini najatraktivnijim? 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija