• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

18:27

Španci protiv Superlige: Svi klubovi večeras u posebnim majicama osim Real Madrida! (FOTO)

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Španci protiv Superlige: Svi klubovi večeras u posebnim majicama osim Real Madrida! (FOTO)

Podeli vest

Primera odlučila da početak utakmica 18. kola prođe u borbi protiv osnivanja Superlige Evrope.

Kao da nas je vremenska mašina vratila godinu i po dana "u rikverc". Priča o Superligi Evrope ponovo je aktuelna nakon odluke Suda u Luksemburgu da UEFA i FIFA nemaju pravo da zabrane osnivanje novog takmičenja. 

Ideju o formiranju Superlige Evrope izneli su čelnici najbogatijih klubova - Barselone, Real Madrida i Juventusa. Italijanski klub je odustao, ali španski giganti još uvek sanjaju o takmičenju u kom će moći dodatno da se bogate. 

Ipak, u Španiji nisu naišli na razumevanje budući da je LaLiga danas izdala saopštenje u kom se ograđuje od ideje stvaranja Superlige Evrope, a svi prvoligaši večeras će na terenu nositi majice sa posebnom porukom. 

"Zaradi to na terenu", glasiće poruka klubova učesnika španske Primere.

 

 

Jedini koji se usprotivio odluci LaLige je Real Madrid i oni neće nositi majice sa pomenutim natpisom. Razlog je jasan - Florentino Perez jedan je od tvoraca ideje da se Superliga osnuje i od te ideje nema nameru da odstupi. 

Izvesno je da majice ne bi nosili ni fudbaleri Barselone, ali su oni svoj meč 18. kola odigrali u sredu te nisu "pod pritiskom" da odbiju ideju Primere. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija