• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2023

17:13

Ispovest Arijane Mihajlović: Zbog Siniše nisam smela da padnem u depresiju!

printscreen instagram

Fudbal

Ispovest Arijane Mihajlović: Zbog Siniše nisam smela da padnem u depresiju!

Podeli vest

Supruga legendarnog srpskog fudbalera i trenera, koji je preminuo 16. decembra prošle godine, otvorila dušu za italijanske medije.

Nedavno je porodica Siniše Mihajlovića obeležila godišnjicu od njegove smrti, koja je izuzetno teško pala njegovoj porodici i prijateljima. Pored Arijane, sa kojom je naš čuveni as bio od 1996. u braku, iza njega su ostali sinovi Miroslav, Dušan i Nikolas, ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i unuka Violante, ali i vanbračni sin Marko.

Proslavljeni defanzivac izgubio je bitku sa akutnom leukemijom, od koje je saznao da boluje leta 2019. Sada je njegova supruga okrila kroz šta je sve prošla u prethodnom periodu i kako se bori sa tugom zbog gubitka svog najvećeg oslonca.

Nedavno je navršeno godinu dana od smrt legendarnog majstora fudbalske igre, Siniše Mihajlovića.

- U početku je bilo užasno. Osećala sam ga svuda po kući. Tada sam odlučila da neću klonuti. Neki su me viđali kako pijem aperitiv, a bilo je i onih koji su me osuđivali zbog načina na koji sam se obukla. Neka mi sude, baš me briga. Imam brata koji boluje od depresije, pa sam se brinula da ne upadnem u takvo stanje. Morala sam da krenem ispočetka, Siniša bi tako želeo. Baš mi nedostaje, kao vazduh - rekla je Arijana za ugledni magazin "Chi".

Foto: printscreen instagram

 

Nekadašnja manekenka i TV voditeljka osvrnula se i na period tokom kojeg se Miha žestoko borio sa opakom bolešću.

- Gotovo četiri godine provela sam po bolnicama. Moj suprug je imao dve transplatacije koštane srži i radovao se svakom testu koji bi dobro prošao. Nedelju dana pre nego je umro, on je pretrčao deset kilometara, a ja bih trebala da se slomim i padnem u depresiju? Ne. Siniša je bio rođeni borac, hrabro se držao do poslednjeg trenutka. Izgubio je samo poslednju rundu, baš tada kada smo svi pomislili da je dobio meč i da će sve biti dobro. Porodica je bila uz njega, nisu se odvajali, doživeo je da postane i deda - naglasila je Arijana.

 

 

Ona ne krije da je deci najteže pao gubitak voljenog oca, koji je bio njihova najveća podrška.

- Viktorija je najstarija, ali i najkrhkija. Osećala je posebnu ljubav prema njemu. Zna ponekad da kaže "nikada neću naći dečka kao što je bio tata". Virdžinija je postala majka, udala se za dugogodišnjeg izabranika koji je fudbaler, igra u Đenovi. Dušan je moj zaštitnik, postao je kao otac. Oblači se isto, iste su visine, a boksom se oslobađa pritiska. Nikolas je najmlađi, mezimac.

 

 

Ne krije Arijana da neki trenuci posebno teško padaju, uspomene na Sinišu su svuda. Pogotovo na Sardiniji, gde su provodili letnji odmor.

- Ovo je leto bilo jako tužno. Otvorila sam vrata i ugledala njegove cipele, kombinezon, odeću... U kući još miriše cigara koju je pušio na terasi. Ponekad bi popio i rakiju od grožđa. Osetila sam njegovo prisustvo, kao da sedi na krevetu pored mene. Kao da je zaista tu.

Foto: Informer

 

Otkrila je Arijana i da je bivši selektor Srbije imao velike planove za trenersku karijeru, ali da ga je bolest na kraju sprečila u tome.

- On je organizovao život do kraja. Planirao je posetiti Antonija Kontea i Roberta de Zerbija u Londonu kako bi razmenili iskustva. Nažalost, nije uspeo - zaključila je Mihina udovica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija