• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

17:07

Pa ovo je hit - Napolitanci zaboravili trenera u Rimu! Macari morao da plaća taksi posle utakmice...

EPAIMAGES

Fudbal

Pa ovo je hit - Napolitanci zaboravili trenera u Rimu! Macari morao da plaća taksi posle utakmice...

Podeli vest

Klupski autobus otišao bez trenera, Macari platio taksi da se vrati u Napulj.

Velika tenzija obeležila je derbi meč 17. kola Serije A između Rome i Napolija. Čak dva crvena kartona viđena su na "Olimpiku", a oba su zaradili gostujući fudbaleri. Posao "vučice" bio je značajno olakšan što je četa Žozea Murinja znalački iskoristila i sa 2:0 savladala aktuelnog šampiona Italije. 

Ipak, ono što je usledilo nakon utakmice kosi se sa zdravim razumom. Kako prenosi list "Republika" klupski autobus Napolija zaboravio je da u Rimu "pokupi" trenera Valtera Macarija koji je iz glavnog grada morao da plati taksi kako bi se vratio kući. 

Niko od ljudi iz kluba nije primetio da fali šef stručnog štaba. Autobus je krenuo put Napulja, ali bez Macarija. Iskusni stručnjak nije imao drugog izbora već da u sred noći pozove taksi i plati put dug 220 kilometara do samog juga Italije. 

Foto: EPAIMAGES

 

"Republika" dodaje da je razlog za to Macarijevo predugo zadržavanje na konferenciji za medije. U autobusu se stvorila slika da se trener pojavio i "ukrcao", ali zapravo nije. Isti izvor dodaje da vožnja taksijem do Napulja nije bila jeftina te da će klub morati da refundira novac Valteru Macariju. 

Podsećamo, Macari se na klupu Napolija vratio sredinom novembra kada je otkaz nakon serije loših rezultata dobio Rudi Garsija. Aktuelni šampion Italije još uvek se muči, trenutno je sedmi na tabeli sa čak 17 bodova manje od lidera Intera i jasno je da su šanse za odbranu trona ravne nuli. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija