• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

21:02

Nema mu ravnog - Milojević slavio  u srpskom derbiju!

Starsportphoto

Fudbal

Nema mu ravnog - Milojević slavio u srpskom derbiju!

Podeli vest

Treći put u dva meseca Milojević bolji od Nikolića.

Od kako je nakon duple krune na klupi Crvene zvezde Miloš Milojević stigao u Ujedinjene Arapske Emirate, srpski stručnjak ne zna za neuspeh. Danas je svoj niz sjajnih rezultata nastavio u duelu protiv Marka Nikolića budući da je njegov Al Vasl u velikom derbiju savladao Šabab Al-Ahli sa 2:1. 

Treći put u dva meseca Milojević je izašao na kraj sa Markom Nikolićem i dokazao da je Al Vasl glavni favorit za titulu. 

Milojevićev tim je na skoro polovini sezone bez poraza i ima pet bodova više u odnosu na glavnog konkurenta Al Ain. Treći je Šabab Al Ahli sa šest bodova deficita u odnosu na Al Vasl. 

Foto: profimedia

 

Domaći sastav poveo je golom Giljerma posle samo dva minuta i delovalo je da će prekinuti niz Al Vasla. Ta radost kratko je trajala budući da je Haris Seferović u 39. minutu poravnao rezultat.

U egalu se igralo sve do finiša meča kada je Kajo Kanedo u 86. minutu doneo pobedu Al Vaslu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija