• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

22:05

Petrović presrećan u Londonu: Nisam mogao ni da sanjam da ću igrati za Čelsi!

Tanjug

Fudbal

Petrović presrećan u Londonu: Nisam mogao ni da sanjam da ću igrati za Čelsi!

Podeli vest

Golman Čelsija Đorđe Petrović izjavio je da golmani u londonskom klubu uče jedni od drugih i da samo tako mogu da napreduju.

Mladi srpski golman debitovao je za Čelsi protiv Evertona u 16. kolu Premijer lige kada se povredio prvi golmana "plavaca" Robert Sančez.  Posebno se istakao u utakmici EFL Kupa protiv Njukasla, kada je odbranio penal Ričija u četvrtoj seriji i odveo Čelsi u narednu rundu. 

- Imao sam priliku da igram protiv Evertona, osetio sam atmosferu i navijače. Imao sam sliku u glavi kako će biti protiv Šefild junajteda. U redu, osećate malo pritisak, ali razgovarao sam sa Tonijem Himenezom i Hilariom, i rekli su mi da samo igram svoju igru i da igram normalno. Pre utakmice razgovarao sam sa Robom Sančezom i rekao mi je da budem smiren i da ne osećam pritisak. To je bilo to - istakao je Petrović za klupski sajt.

Foto: profimedia

 

Dodaje da golmani mogu da uče jedni od drugih. 

- Imamo dobar odnos. Želimo da guramo jedni druge. Ako ja budem bolji, on će sigurno biti bolji. Ne samo ja i Robert, već i Markus Betineli, Lukas Bergstrom, Džejmi Kaming, Ed Bič čak treniraju sa nama. Mnogo pričamo među nama o fudbalu. Takođe, Markus je postao otac, mislim pre sedam meseci, sada je Rob postao otac, a za šest meseci ja ću postati otac. Rob je učio od Markusa, a ja ću učiti od Roberta. To je zaista lepo za nas - istakao je Petrović.

Prisetio se potom potencijalni srpski reprezentativac i perioda kada je krenuo put MLS lige. 

- Moja porodica i ja smo imali u glavi sliku da ću potpisati za klub blizu kuće. Samim tim, kada je stigla ponuda Nju Inglanda, bio sam neodlučan, menjao oduke svakodnevno. Ići ću. Neću da idem. Ići ću! Čuo sam da će biti vrlo teško dobiti vizu za moju porodicu. Šta ako se kovid ponovo vrati? Nikada nisam bio u Americi. Čuo sam da su Sjedinjene Države potpuno drugi svet. Ali bila je to dobra prilika. Želeo sam nešto da promenim, da probam nešto novo. Čuo sam lepe stvari o Bostonu, da je grad u kojem je lepo živeti. A video sam da je (Met) Tarner, bivši golman prodat Arsenalu. Nakon toga, meni su poslali ponudu. Video sam da mogu da prodaju golmana Arsenalu. To me je navelo na razmišljanje da bih ja mogao slično da prođem i da se vratim u Evropu. Ali iskreno, nisam mogao ni da sanjam da će to biti Čelsi - podvukao je Čelsi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija