• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

20:08

Srbi uživaju u Dubaiju! Rajković, Gudelj i bivši as Barselone odmaraju tokom "zimskog raspusta"! (FOTO)

Starsportphoto©

Fudbal

Srbi uživaju u Dubaiju! Rajković, Gudelj i bivši as Barselone odmaraju tokom "zimskog raspusta"! (FOTO)

Podeli vest

Reprezentativci Srbije zajedno sa suprugama provode novogodišnje praznike.

Zimski raspust za fudbalere uveliko traje, a dvojica srpskih reprezentativaca Nemanja Gudelj i Predrag Rajković slobodno vreme koriste kako bi se zajedno odmorili u Dubaiju.
 

Gudelj i Rajković su u Dubai poveli svoje izabranice - Anastasiju i Anu, dok su sa srpskim golmanom put Ujedinjenih Arapskih Emirata krenula i njegova dečica Relja i Tadija. 

Zanimljivo, društvo u Dubaiju pravi im i bivši fudbaler Barselone Munir El Hadadi. Reprezentativac Maroka zajedno je sa Gudeljem nastupao u Sevilji od kada su veoma bliski drugari. 

Hadadija nakon mini-odmora u Dubaiju očekuje put u Obalu Slonovače gde će zajedno sa svojom reprezentacijom nastupati na Afričkom kupu nacija. 

Što se tiče dvojice srpskih fudbalera oni će, takođe, uskoro morati da napuste Dubai. Španska primera se nastavlja 2. januuara. Predrag Rajković će 3. odmeriti snage sa Real Madridom, dok će rival Nemanji Gudelju biti Atletik Bilbao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija