• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2023

11:23

Piksi otkrio: Bek Crvene zvezde biće na spisku u martu!

Miloš Rafailović

Fudbal

Piksi otkrio: Bek Crvene zvezde biće na spisku u martu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković (58), potvrdio da će biti novih lica u državnom timu.

Okupljanje "orlova", prvo u 2024. godini, zakazano je za mart, a poziv će otići i na adresu Koste Nedeljkovića (18). Talentovani prvotimac Crvene zvezde skrenuo je pažnju sportske javnosti na sebe jako dobrim partijama tokom jesenjeg dela sezone, pa Piksi planira da ga za to i nagradi.

Mladi desni bek je za crveno-bele odigrao 18 utakmica i upisao dve asistencije, a posebno je prijatno iznenadio tokom duela u Ligi šampiona, kada je pokazao da može da parira znatno iskusnijim asovima iz Mančester sitija, Lajpciga i Jang bojsa.

- Pre nekoliko dana Nedeljković je napunio 18 godina. Dete je zaista talentovano. Zvaću ga, već u martu imamo dva meča, protiv Rusije i Kipra. Ne volim imena da pominjem, ali nije to od juče. Ovaj posao zahteva malo veću koncentraciju i malo više angažovanja kada su svi potencijalni kandidati u pitanju. Ne samo na ovim prostorima, nego i šire. Svako ko pokaže nešto za šta ja smatram, ne za šta neko drugi smatra, da je dovoljno, on će biti na spisku - rekao je Piksi tokom gostovanja na Televiziji Prva.

Foto: Starsportphoto

Kosta Nedeljković

Poslednjih dana pominje se da je upravo Nedeljković na radaru i evropskih klubova. Trener Partizana, Igor Duljaj, otkrio je da je sportski direktor ukrajinskog Šahtjora, nakon 171. večitog derbija, u tefter upisao ime upravo defanzivca Zvezde.

Tu je i Juventus, o čemu je pisao i italijanski list "Korijere delo Sport", uz opis da je "stara dama" nadarenog tinejdžera označila kao jednog od najboljih mladih desnih bekova na svetu.

Podsetimo, generalni direktor kluba sa "Marakane", Zvezdan Terzić, nedavno je izjavio da ni Kosta, kao ni mladi napadač Jovan Mijatović, trenutno nisu na prodaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija