• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2024

16:00

Logična odluka! Krasnodar spremio srpskom treneru novi ugovor

printscreen Twitter

Fudbal

Logična odluka! Krasnodar spremio srpskom treneru novi ugovor

Podeli vest

Sjajne rezultate ostvario je dosad Vladimir Ivić (46) sa ruskim klubom.

Srpski stručnjak je pre tačno godinu dana seo na klupu Krasnodara i uspeo da ga dovede do finala Kupa Rusije. Nisu uspeli da osvoje trofej, nakon penala su poraženi od CSKA (6:5), ali su zato trenutno lideri na tabeli Premijer lige, ispred aktuelnog šampiona Zenita.

Odlične partije zeleno-crnih daju razloga za zadovoljstvo i ljudima u upravi, koji već spremaju novi ugovor za šefa stručnog štaba.

Tamošnji "Sport ekspres" navodi da rukovodstvo po svaku cenu želi da zadrži mladog stručnjaka, koji je u nedavnom intervjuu otkrio i gde nikada ne bi otišao da radi.

"Krasnodar će Iviću ponuditi produžetak saradnje. Njemu aktuelni ugovor sa popularnim "bikovima" važi do 31. decembra 2024.", navodi pomenuti portal.

Bivši fudbaler Partizana vodio je klub sa juga Rusije na ukupno 45 utakmica i ostvario učinak od 27 pobeda, deset remija i osam poraza. Nastavak sezone očekuje ga tek 2. marta, kada će njegovi izabranici dočekati Rubin iz Kazanja.

Nekada sjajni vezista je trenersku karijeru počeo u solunskom PAOK-u, gde je osvojio trofej Kupa Grčke, a potom je sa Makabijem iz Tel Aviva uzeo četiri pehara, od čega dve titule prvaka Izraela. Radio je još i u engleskom Votfordu, ali na Ostrvu nije imao toliko uspeha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15