• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

06:09

Opaaa! Vlahović s atraktivnom crnkom, prvi put pokazao devojku (FOTO)

Reuters

Fudbal

Opaaa! Vlahović s atraktivnom crnkom, prvi put pokazao devojku (FOTO)

Podeli vest

Dušan Vlahović je Novu godinu proslavio u Italiji i to u društvu lepotice o kjojoj bruji Italija, ali i Srbija.

Srpski napadač je podelio fotografiju na Instarramu. Može se videti da je bio na večeri u otmenom restoranu sa još lepšim društvom.

Dušan je bio sa prelepom devojkom, koja ima još lepši osmeh. Svi se pitaju ko je dama sa kojom je fudbaler Srbije ušao u Novu godinu. Ali, vidi se samo da su njih dvoje maksimalno uživali, a na detalje ćemo morati da sačekamo. Ovo je prvi put da je Vlahović javno objavio fotografiju sa  lepšom polovinom na društvenim mrežama.

 

Foto: instagrma/Dušan Vlahović

 

 

Dušan je inače bio u sakou, a devojka u dugačkoj crnoj haljini. Vlahović je mnogo puta pokazao da ima stila u oblačenju. pa je i sad oduševio Italijane. Crno odelo, bela košuljuai crna leptir mašna, a nosio je i tamne naočare za sunce. Nije mogao da pogeši.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija