• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2024

15:20

Laveci se predozirao, hitno hospitalizovan

EPA Images

Fudbal

Laveci se predozirao, hitno hospitalizovan

Podeli vest

Nekadašnji argentinski fudbaler Ezekijel Laveci hitno je hospitalizovan, jer se predozirao, objavio je novinar Luis Ventura.

On se nalazi u bolnici u Buenos Ajresu, a kako javlja poznati novinar, nije mu prvi put da se nalazi u ovakvom stanju. 

- Već mu se dešavalo da se predozira, pa su njegovi najbliži morali da reaguju... Sada je hospitalizovan na trećem spratu bolnice "Zabala" u Buenos Ajresu, sa njim je samo njegova devojka Natali Borhes - rekao je Ventura.

Foto: EPA Images

Laveci i Mesi

Sa druge strane, porodica ne želi da potvrdi o čemu je reč, već je navedeno da se radi o rutinskoj kontroli.

- Reč je o rutinskom tretmanu i ništa više - poručeno je iz porodice slavnog fudbalera.

Njegov život je krenuo stranputicom otkad je završio karijeru u vratio se u Južnu Ameriku. U Napoliju, Pariz Sen Žermenu, a na kraju i u kinskom Hebeju zaradio je ogroman novac i odao se porocima. 

Foto: EPA Images

Laveci

Pre nešto manje od 20 dana on je izboden nakon jedne rasprave u Urugvaju. Tom prilikom zadobio je povrede i predelu abdomena, ali i prelom ključne kosti. Nagađa se da bi ovaj put mogao duže da ostane u rehabilitacionom centru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija