• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2024

17:36

Oterao ga iz kluba, a sada ga pljuje: Sančo nije profesionalac!

EPA-EFE/Adam Vaughan

Fudbal

Oterao ga iz kluba, a sada ga pljuje: Sančo nije profesionalac!

Podeli vest

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je danas da Džejdon Sančo nije bio "gladan uspeha" u klubu sa Old traforda i dodao da engleski fudbaler nije pokazao da je vrhunski profesionalac, prenosi Skaj sport.

Sančo je iz Borusije Dormund prešao u Mančester junajted 2021. godine za 85 miliona evra. On je bio van tima "crvenih đavola" od avgusta prošle godine, pošto se sukobio sa Ten Hagom.

Sančo je javno rekao da je "žrtveni jarac" u klubu, ali je Ten Hag tvrdio da je fudbaler loš na treninzima, i da je to razlog što ga nema u timu. Sančo je potom odbio da se izvini Ten Hagu, koji je fudbalera izbacio iz tima. Engleski fudbaler je nedavno prosleđen Borusiji iz Dortmunda na pozajmicu do kraja sezone.

- Sančo nije imao nikakvu želju da igra. To se očekuje od vrhunskog profesionalca. Ako želiš da igraš, moraš da pokažeš želju i da 'budeš gladan'. Da bi klub bio na vrhunskom nivou potrebni su mu igrači, koji imaju izgrađenu ličnost, koji su gladni uspeha i koji su spremni sve od sebe da daju za ovaj grb. Svi moraju da razumeju da se sve radi timski. Svi moramo da budemo na istoj strani - rekao je Ten Hag.

Foto: Reuters

 

On je ponovio da je od Sanča tražio da se izvini za svoje postupke.

- Da, to smo već rekli. Ne želim da se svaki put vraćam na tu temu. Džejdon zna mora da uradi, to smo jasno rekli. Imali smo problema sa njim dok je bio ovde. Njegov boravak u Junajtedu nije bio uspešan - dodao je holandski stručnjak.

Ten Hag je poželeo sreću Sanču u Borusiji iz Dortmunda.

- Vratio se nazad u Borusiju, želim mu svu sreću tamo. Nadamo se da će da igra dobro i da će da bude uspešan, a onda ćemo videti šta će da se dogodi - zaključio je Ten Hag.

Borusija je juče u gostima pobedila Darmštat 3:0 na meču 17. kola Bundeslige, a Sančo je asistirao za jedan gol ekipe iz Dortmunda.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija