• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2024

23:00

Osimen potvrdio: Igraću u Premijer ligi, ali...

LaPresse via AP

Fudbal

Osimen potvrdio: Igraću u Premijer ligi, ali...

Podeli vest

Fudbaler Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen izjavio je da je srećan u klubu iz Napulja i dodao da će "definitivno jednog dana da zaigra u Premijer ligi", prenosi večeras Skaj sports.

Osimen trenutno nastupa za selekciju Nigerije na Kupu afričkih nacija. Nigerija je pre dva dana u prvom kolu grupe A odigrala nerešeno, 1:1 sa Ekvatorijalnom Gvinejom.

- Imam dobar odnos sa predsednikom Napolija Aurelijom de Laurentisom. On je uz mene od 2020. godine od kada sam stigao u Napoli. De Laurentis mi pruža podršku van terena, a ja sam naravno učinio sve da prošle sezone osvojim Skudeto za Napoli - rekao je Osimen, koji ima ugovor sa Napolijem do 30. juna 2026. godine.

Brojni engleski klubovi su pokazali interesovanje za nigerijskog napadača.

Foto: EPAIMAGES

 

- Jednog dana ću definitivno da igram u Premijer ligi, ali sada imam druge planove u karijeri, kojima se zaista radujem. Svi će znati kada dođe vreme da napustim Napoli - istakao je nigerijski napadač.

Osimen je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila. On je za klub iz Napulja odigrao 119 utakmica i postigao je 67 golova.  Za reprezentaciju Nigerije postigao je 21 gol na 28 mečeva.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija