• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

06:20

Dokle više? Čelsi spremio novac za još tri skupocena pojačanja!

Reuters

Fudbal

Dokle više? Čelsi spremio novac za još tri skupocena pojačanja!

Podeli vest

Nastavlja se rasipanje londonskih "plavaca".

Od kako je Roman Abramovič nateran da napusti Čelsi, velikanu iz Londona nikako da svane. Nova uprava na čelu sa američkim milijarderom Todom Boulijem ne uspeva da napravi jasnu strategiju, klub je u pojačanja uložio više od 600.000.000 evra, ali rezultata nigde.

Još jedna razočaravajuća polusezona je iza "plavaca", a ni novi trener, četvrti od dolaska Toda Boulija - Maurisio Poketino, nije uspeo da donese boljitak. Ipak, u taboru Čelsija nemaju nameru da odustanu, naprotiv, plan je da tokom zimskog prelaznog roka igrački kadar bude dodatno ojačan, a pored napadača "plavci" uveliko tragaju i  za pojačanjem u poslednjoj liniji. 

Transfer guru Fabricio Romano prenosi da je Čelsi rešen da već u januaru dovede novog štopera, ali tačnih informacija o potencijalnom pojačanju nema. 

Foto: EPAIMAGES

 

Ipak, Romano je došao do informacije da će pored štopera Čelsi već u januaru angažovati još jednog desnog beka. Ris Džejms ima mnogo problema sa povredama, ni sa Malo Gustom situacija nije ništa bolja zbog čega je na radaru "plavaca" - Kajl Voker-Piters iz Sautemtpona. 

"Sveci" za svog desnog beka traže oko 20.000.000 evra i Čelsi je spreman da bez pregovora isplati traženu svotu, ali tek nakon što bude angažovan još jedan štoper. 

Navodno, ukoliko dođe pojačanje za centralni deo odbrane sa "Stamford Bridža" će otići Trever Čaloba koji se već neko vreme nalazi na radaru Fulama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija