• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2024

15:47

Sergej se vraća u Evropu, a Vanja ide u Saudijsku Arabiju!? Srpski golman na korak od Bliskog istoka!

AP/Photo

Fudbal

Sergej se vraća u Evropu, a Vanja ide u Saudijsku Arabiju!? Srpski golman na korak od Bliskog istoka!

Podeli vest

Italijani pišu - Milinković-Savić od leta ide put Prolige.

Baš danas smo pričali o tome da bi Sergej Milinković-Savić vrlo rado napustio Saudijsku Arabiju i vratio se u Italiju, a u suprotnom smeru mogao bi da krene njegov rođeni brat - Vanja. 

Naime, kako prenosi "Tutosport" golman Torina dobio je bogatu ponudu sa Bliskog istoka, ali do transfera sigurno neće doći pre leta. Vanja Milinković-Savić je svom agentu saopštio da želi da ostane u Seriji A kako bi bio fokusiran na Evropsko prvenstvo koje očekuje Srbiju ove godine. 

Ponovo bi Kežman mogao da bude ključni čovek u pregovorima. Nekadašnji reprezentativac Srbije posredovao je u transferu Sergeja Milinkovića-Savića u Al Hilal i visokom vezisti obezbedio bogat ugovor vredan skoro 30.000.000 evra po sezoni u Saudijskoj Arabiji, dok je Lacio zaradio 40.000.000. 

Foto: Tanjug/AP

 

Prema navodima italijanskih medija Torino bi za Vanju mogao da zaradi duplo manje - 20.000.000 evra, a srpskog reprezentativca čeka ugovor težak 10.000.000 evra. Ipak, još uvek nema tačnih informacija koji je klub zainteresovan za angažman golmana "bikova". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija