• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

16:31

Ja sam životinja, popijem da nadoknadim propušteno vreme! Majka engleskog superstara završila u zatvoru! (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Ja sam životinja, popijem da nadoknadim propušteno vreme! Majka engleskog superstara završila u zatvoru! (VIDEO)

Podeli vest

Samo sam bila pijana, to je moj način zabave, poručila Kler Roulends.

Često se dešava da roditelji velikih sportista privlače ogromnu pažnju, a samim tim i svoju decu dovode u nezgodnu situaciju. Takav slučaj desio se pre nekoliko dana u Engleskoj budući da je majka Fila Fodena završila u zatvoru zbog alkoholisanog stanja. 

Kler Roulends našla se na udaru britanske javnosti budući da je prenoćila u zatvoru zbog sukoba sa policijom u jednom noćnom klubu. Majka zvezde Mančester sitija skinula je jednom od prisutnih momaka bejzbol kapu posle čega je došlo do incidenta. Ona je prvo izbačena iz kluba da bi ispred lokala ušla u verbalni sukob sa policijom. 

Noć je provela iza rešetaka, a potom je morala i pred sudiju za prekršaje kako bi dokazala svoju nevinost. Uspela je, ali će morati da plati kaznu i sudske troškove. 

- Samo sam bila pijana. Malo sam se zabavljala. Uradila sam to jednom momku i ranije. Nisam mogla da verujem da bih mogla da upadnem u nevolje jer sam nekome skunla kapu. To je moj način zabave, skinem nekome kapu i potom mu vratim. Ne pijem često, ali kad pijem nadoknađujem propušteno vreme. Ja sam kao životinja - rekla je majka Fila Fodena. 

Ona će morati da plati kaznu od 100 funti zbog nedoličnog ponašanja, ali i 80 za sudske troškove. Proglašena je nevinom za napad na policajce. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija