• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2024

10:02

Bahar je promenio mišljenje za 48 sati! Borjan otkrio da li će se vratiti u Zvezdu!

Starsportphoto

Fudbal

Bahar je promenio mišljenje za 48 sati! Borjan otkrio da li će se vratiti u Zvezdu!

Podeli vest

Nekadašnji golman Crvene zvezde, MIlan Borjan pričao je o svom odlasku s "Marakane".

Reprezentativac Kanade godinama je bio čuvar mreže crveno-belog tima, ali sve se promenilo dolaskom u klub izraelskog stručnjaka. On ga je vrlo brzo obavestio da je prekobrojan.

- Saznao sam putem telefonskog poziva. Dva dana pre toga sam bio sa novim trenerom Baharom na razgovoru i imali smo jednu pozitivnu i konstruktivnu priču. Ne znam šta se promenilo za 48 sati nakon našeg sastanka - rekao je Borjan za Kurir.

Zatim je detaljno opisao prvi sastanak sa Izraelcom.

- Nakon osvajanja duple krune videli smo se u prostorijama kluba. Čestitao je na trofejima i pitao da li smo slavili, da li idem na odmor i kad se vraćam iz reprezentacije. Rekao mi je kad se vratim, da će da mi da četiri do pet dana slobodno. I onda da se pripremimo za prvenstvo i Ligu šampiona. Zahvalio sam mu se i rekao da može da me zove, šta god mu bude trebalo. Pozvao me je posle nekoliko dana i rekao da ne računa više na mene - kaže on.

Foto: Starsportphoto

 

 

Ističe da nije u redu da osoba koja je skoro došla u klub donosi takve odluke, te da se tako ne postupa sa kapitenom.

- Rekao sam u redu! Šta bih više pričao sa čovekom koji nije ni pet dana proveo u Crvenoj zvezdi. Na kraju, on nije trebalo da bude taj koji to treba da mi saopšti. Zna se ko donosi odluke u klubu, bar tako funkcionišu sve velike evropske i svetske ekipe. Zna se kako se klubovi opraštaju od kapitena. I to igrača koji su kapiteni bar jednu sezonu, a ne od nekoga ko je doneo mnogo sreće, radosti, uspeha i novca klubu svih ovih godina - rekao je Borjan.

Bahar je neslavno završio svoju epizodu u Zvezdi, otpušten je zbog loših rezultata nakon polusezone provedene na klupi aktuelnog šampiona Srbije.

- Potpuno pogrešan izbor trenera za naš mentalitet! Taj ko ga je predložio i doveo, ne poznaje i nema jasnu percepciju Crvene zvezde. Psihologiju svlačionice, važnost interakcije trenera i igrača. Taj ko ga je doveo je promašio i zemlju i klub za takav tip trenera - jasan je iskusni golman.

Foto: Starsportphoto

 

 

Prokomentarisao je i aktuelne golmane, Zorana Popovića i Omrija Glazera.

- Popović je sjajan golman. Godinama smo delili svlačionicu, oduvek je davao maksimum na treninzima. Nije imao sreće da ima veću minutažu. Glazer ima odlične reflekse - kaže sadašnji čuvar mreže Slovana iz Bratislave.

Na kraju je pričao o novom/starom strategu Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću.

- Vladan i ja smo imali veoma dobru saradnju i ostali smo u kontaktu sve ove godine. Znao sam da se vraća u Crvenu zvezdu. Od srca mu želim svu sreću u novom mandatu jer je zaista zaslužuje -zaključio je Milan Borjan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija