• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

17:00

Luda glava Nemanje Radonjića! Srbin ucenio čelnike Olimpijakosa!?

profimedia

Fudbal

Luda glava Nemanje Radonjića! Srbin ucenio čelnike Olimpijakosa!?

Podeli vest

Navodno, brzonogi ofanzivac tražio garantovano mesto u startnoj postavi i da to bude zapisano u ugovoru.

Jesenas je Nemanja Radonjić ispao iz planova Torina zbog čega je bilo jasno da će srpski reprezentativac u januaru promeniti sredinu. Dugo vremena je Olimpijakos bio prvi favorit za potpis brzonogog ofanzivca, ali je Radonjić na kraju završio u Majorci. 

Iznerviralo je to medije u Grčkoj koji su u razgovorima sa ljudima iz Olimpijakosa došli do saznanja zbog čega se transfer Radonjića izjalovio. Naime, razlog je činjenica da je srpski fudbaler tražio zagarantovano mesto u startnoj postavi i to je želeo da bude uneto u ugovor. 

Jasno je da je motiv Radonjića da tokom proleća igra što više kako bi se nametnuo selektoru Stojkoviću za predstojeće Evropsko prvenstvo. Ipak, takve garancije nisu bili spremni da mu daju u Pireju zbog čega je čitav transfer propao, a Radonjić danas završio u Majorci. 

Foto: Starsportphoto

 

Navodno, glavni problem bio je trener Karlos Karvaljal koji nije bio oduševljen "ucenom" srpskog fudbalera. Portugalac je stavio veto i čelnicima kluba rekao kako Radonjić nije pravo rešenje za Olimpijakos. 

Bili su crveno-beli spremni da ispune uslove Torina i na ime obeštećenja uplate 2.500.000 evra, ali zajednički jezik sa Radonjićem nisu mogli da pronađu. Srpski fudbaler se nakon nekoliko dana čekanja pridružio saigračima iz reprezentacije - Predragu Rajkoviću i Matiji Nastasiću koji već dve godine sa mnogo uspeha brane boje Majorke. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija