• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2024

11:41

Grom iz vedra neba! Zvezda prodaje reprezentativca?

Starsportphoto

Fudbal

Grom iz vedra neba! Zvezda prodaje reprezentativca?

Podeli vest

Dogovoreni su transferi Koste Nedeljkovića, Jovana Mijatovića i Stefana Mijatoviča, ali Crvena zvezda još nije završila prelazni rok.

Šampion Srbije tokom zimskog prelaznog roka želi da proda i Kingsa Kangvu. Reprezentativac Zambije nije uspeo da se ustali u najboljem timu, pa bi karijeru mogao da nastavi u Rusiji, prenosi Mozzartsport.

Večeras se završava zimski prelazni rok u većini evropskih zemalja, dok u Rusiji traje do 22. februara, a kako prenosi pomenuti izvor za Kangvu su zainteresovani Krila Sovjetov, Rostov i Baltika. Posle ispadanja sa Kupa Afričkih Nacija Kings Kangva nije se pojavio na Kipru gde su se crveno-beli pripremali za nastavak sezone, pa je jasno da njegov menadžer radi na tome da mu što pre pronađe novi klub.

 

 

Foto: Starsportphoto

Kings Kangva

 

Crvena zvezda je dovela Kingsa Kangvu leta 2022. godine za 1.500.000 evra iz Arsenala iz Tule. Odigrao je 56 utakmica, postigao 12 golova i upisao devet asistencija.  Malo je verovatno da će crveno-beli profitirati  njegovom prodajom, na "Marakani" bi verovatno bili zadovoljni da pronađu klub za  Kangvu koji bi platio 1.500.000 evra. 

 

Foto: Starsportphoto

Osman Bukari i Kings Kangva

 

Podsećamo, Jovan Mijatović je prešao u redove Njujork sitija, a crveno-beli bi mogli da 10.500.000 evra, ukoliko talentovani vezista ispuni uslove vezane za bonus kroz broj golova i utakmica, a može da račina i na 15 odsto od naredne prodaje.  Kosta Nedeljković je klubu doneo devet miliona evra i 15 posto od narednog transfera, a Stefan Mitrović, koji će karijeru nastaviti u Veroni, 1,3 miliona evra i 20 posto od naredne prodaje.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija