• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2024

16:38

Nekada tandem snova: Robi ide kod Deja

Starsportphoto

Fudbal

Nekada tandem snova: Robi ide kod Deja

Podeli vest

Fudbalski trener Robert Prosinečki (55) na pragu je preuzimanja reprezentacije Crne Gore, objavile su "Vijesti".

Juče se pojavila vest da je popularni Žuti poslao prijavu za selektora Gane. Međutim, ispostavlja se da mu to nije bila prvobitna zamisao, pošto je bliži preuzimanju "sokolova". Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore je Dejan Savićević, a njih dvojicama su godinama bliski, tako da ne čudi ideja da Prosinečki ode u Podgoricu da radi.

Foto: Starsportphoto

 

Crnogorci su ostali bez selektora nakon neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kada je dotadašnji selektor Miodrag Radulović podneo ostavku. Meseci su prošli i vreme je da se ta pozicija popuni, a Hrvat je prvi izbor.

On ima bogato iskustvo, pošto je tokom karijere vodio Crvenu zvezdu, kao i nekoliko klubova iz Turske i Slovenije, ali bio selektor Azerbejdžana i Bosne i Herecegovine. 

Crna Gora je od osamostaljivanja države promenila šestoricu selektora. Vodili su je: Zoran Filipović, Zlatko Kranjčar, Branko Brnović, Ljubiša Tumbaković, Faruk Hadžibegić i Miodrag Radulović. Reprezentacija nikada nije izborila plasman na neko veliko takmičenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija