• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2024

22:45

Potpisao: Andrej Ilić u Lilu do 2027. godine

Starsportphoto

Fudbal

Potpisao: Andrej Ilić u Lilu do 2027. godine

Podeli vest

Fudbaler Andrej Ilić, koji je poslednjih šest meseci nastupao za norvešku Valerengu, potisao je večeras ugovor sa francuskim Lilom na tri i po godine. Njegovom bivšem klubu, koji ga je letos kupio iz letonskog RFS-a za nešto više od milion evra, pripalo je četiri miliona evra.

Prethodno, Ilić je imao ponudu Kardifa i bio je pred potpisom ugovora, kada se za njega javio francuski prvoligaš. Nije se dvoumio napadač, a dobrodošlicu mu je poželeo i predsednik kluba Olivije Letang.

- Dolaskom Andreja Ilića zatvaramo prelazni rok. Veoma smo srećni što možemo da mu poželimo dobrodošlicu. Reč je o igraču koji ima drugačije karakteristike u odnosu na one kakve imaju naši ostali ofanzivni fudbaleri. Andrej, dobro došao u svoj novi dom - poručio je Letang.

 

 

Ilić je prošao omladinsku školu Partizana, ali nije dobio šansu u prvom timu. Zatim je otišao u Napredak, pa u Javor, a prvi inostrani klub bio mu je RFS iz Letonije. U avgustu ga je kupila Valerenga, a sada je stigao do jedne od najjačih liga na svetu. Praviln razvojni put. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija