• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

16:09

Primera angažovala stručnjaka! Čitač sa usana preuzeo slučaj Džuda Belingema!

EPAIMAGES

Fudbal

Primera angažovala stručnjaka! Čitač sa usana preuzeo slučaj Džuda Belingema!

Podeli vest

As Real Madrida brutalno uvredio Mejsona Grinvuda, tvrdi Hetafe.

Izazvao je Džud Belingem veliki skandal na meču Real Madrida i Hetafea kada je, navodno, svog sunarodnika Mejsona Grinvuda nazvao "silovateljem". Španski mediji već danima bruje o gestu fudbalera Real Madrida, a sada se u čitav slučaj umešala i Primera. 

Kako prenose takmičnji mediji čelnici Primere angažovali su profesionalnog čitača sa usana. Njegov zadatak biće da prouči gestikulaciju Džuda Belingema i u izveštaj navede šta je engleski reprezentativac poručio Mejsonu Grinvudu. 

Podsećamo, Grinvud je pre dve godine bio jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta. Ipak, njegov razvoj prekiule su optužbe bivše devojke koja je tvrdila da je fudbaler Hetafea silovao. Nakon višemesečnog suđenja, čak i pritvora, Grinvud je oslobođen otužbi i pušten na slobodu. 

Bio je engleski reprezentativac meta kritika, a u Mančester junajtedu za njega nije bilo mesta. Letos je otišao u Hetafe na pozajmicu i uspeo da oporavi svoju karijeru, ali mu Džud Belingem nije zaboravio optužbe. 

Hetafe je zbog Belingemovih reči uputio žalbu i očekuje se da Primera donese konačnu presudu nakon što čitač sa usana utvrdi šta je fudbaler Real Madrida poručio Grinvudu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Silovatelju! Belingem odbrusio protivničkom igraču (VIDEO)
Fudbal

Silovatelju! Belingem odbrusio protivničkom igraču (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida rutinski su savladali Hetafe (2:0) u okviru 20. kola španske Primere, a posebnu pažnju medija na toj utakmici privukao je igrač pobedničke ekipe, Džud Belingem koji je uputio uvredu na račun igrača iz protivničke ekipe, Mejsona Grinvuda.

02.02.2024

16:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija