• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

13:02

Tuga! Preminula legenda Real Madrida!

printscreen

Fudbal

Tuga! Preminula legenda Real Madrida!

Podeli vest

Legendarni golman Reala, Migel Anhel, preminuo je u 76. godini.

Fudbalska javnost tuguje za proslavljenim asom koji je čak 18 godina proveo u dresu španskog giganta.

Migel Anhel je za Real nastputao u periodu od 1968. do 1986. godine, a poslednjih 14 meseci borio se sa amiotrofičnom lateralnom sklerozom, koja mu je dijagnostigikovana u decembru 2022.

 

 

Za Real je zabeležio 346 nastupa, a klub se ovim rečima oprostio od njega.

- Real Madrid, predsednik kluba i njegov Upravni odbor duboko su ožalošćeni saznanjem za smrt Migela Anhela Gonzalesa, jednog od najvećih golmana u našoj istoriji, legende Real Madrida i španskog fudbala. Real Madrid želi da uputi saučešće njegovoj supruzi Mariji del Pilar, njegovom sinu Migelu Anhelu, njegovim unucima Danijeli i Mauru, njegovoj rodbini, saigračima i svim njegovim najmilijima - stoji u saopštenju "karaljevskog kluba"

Poslavljeni čuvar mreže je u Realu osvojio je 18 trofeja, uključujući dva UEFA Kupa i osam titula u La Ligi.  Za reprezentaciju Španije nastupao je 18 puta i bio je učesnik na Svetskom prvenstvu 1978. i 1982. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija