• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2024

21:11

Skandal u Barseloni! Laporta lomio inventar, a onda zapretio Ćaviju!

Tanjug/AP

Fudbal

Skandal u Barseloni! Laporta lomio inventar, a onda zapretio Ćaviju!

Podeli vest

Prvi čovek kluba bio izuzetno nezadovoljan nakon remija sa Granadom.

Prošle sezone uspevao je prvi čovek Barselone, Đoan Laporta, na osnovu dobrih rezultata da održava kakav takav mir u klubu. Ipak, kada su kola krenula nizbrdo zaustavljanja nema. Muče se Katalonci ove takmičarske godine, a potvrda toga stigla je i pre dva dana budući da je bod sa "Manžuika" uspela da odnese slabašna Granada. 

Poslednjeplasirana ekipa Primere remizirala je sa Barselonom - 3:3, nakon čega je četa Ćavija Ernandeza ostala na deset bodova minusa u odnosu na Real Madrid. Pored toga, Katalonci su eliminisani u Kupu Kralja i Superkupu Španije, a sve su prilike da će sezonu završiti bez osvojenog trofeja. Naravno, ostaje šansa u Ligi šampiona, ali sa ovakvim igrama i Napoli deluje kao "krupan zalogaj". 

Loše igre u poslednje vreme otvorile su "Pandorinu kutiju" u Kataloniji. Ćavi Ernandez nedavno je objavio da na kraju sezone napušta Barselonu, ali bi legendarni Španac svoju epizodu na "Nou Kampu" mogao da završi i brže nego što se očekivalo. 

Naime, španski "As" prenosi kako je Đoan Laporta nakon remija sa Granadom bio izuzetno besan. Nije temperamentni Španac mogao da kontroliše svoj bes, navodno, razbijao je posuđe sa posluženjem u loži stadiona "Monžuik", a potom sazvao hitan sastanak sa sportskim sektorom u klubu. 

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

Nakon većanja Laporta se sastao i sa Ćavijem, a kako prenosi isti izvor njihov razgovor trajao je nešto manje od pet minuta. Navodno, prvi čovek Barselone saopštio je treneru da kikseva više ne sme biti i da su potrebna hitna rešenja kako sezona ne bi bila potpuni promašaj. 

Dao je Laporta Ćaviju prostora da u naredne dve utakmice, protiv Selte i Napolija, podigne ekipu, upiše dve pobede i tako sebi kupi još malo vremena u voljenom klubu. U suprotonom - Španac bi mogao da dobije otkaz iako je najavio da će po isteku ugovora otići iz Barselone. 

Ipak, pitanje je da li Ćavi ima želje i motivacije da se izbori sa pritiskom koji mu je stavljen na teret budući da mu je sudbina svakako određena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija