• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

11:41

Tuga u Meksiku! Poznati fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći!

profimedia

Fudbal

Tuga u Meksiku! Poznati fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Podeli vest

Napadač tamošnjeg Huareza Dijego Čavez (28) tragično je izgubio život.

Njegov nadimak bio je Puma, a navijači i meksička javnost tuguju zbog užasne nesreće koja se dogodila juče ujutru, na Dan zaljubljenih.

Čavez je vozio crvenu Folcvagenovu "Bubu", ali je izgubio kontrolu nad vozilom u raskrsnici, zakucao se u stub pored puta i na mestu preminuo. Strašnu vest potvrdio je i njegov klub, koji se takmiči u elitnom rangu, odnosno Primeri.

"S dubokom tugom obaveštavamo celu zajednicu Huareza da je naš igrač Dijego Čavez poginuo rano ujutru, 14. februara, u saobraćajnoj nesreći. Tokom vremena provedenog u našem klubu, Puma je širio radost, entuzijazam, pozitivan duh i ljubav prema dresu koji nosi. Cela ekipa, stručni štab, rukovodstvo i osoblje slomljeni su zbog ove tragedije i činjenice da prerano moramo da se oprostimo od člana naše porodice", navodi se u saopštenju.

 

 

Momak koji je rođen u Verakruzu upravo je u istoimenom timu i počeo profesionalnu kariju. Nastupao je još i za Neksaku, a u sezoni 2020/21. imao je izletu u Evropu, kada je nosio dres španske Salamanke.

Ipak, brzo se vratio u Južnu Ameriku, kratko je bio član Toluke i peruanskog Manućija, a onda je u februaru 2023. stigao u Huarez, za koji je na 46 utakmica postigao tri gola.

Fanovi popularnih "zelenih" na društvenim mrežama se opraštaju od Čaveza, a od uprave kluba zatražili su da se iz upotrebe povuče i dres sa brojem 13, koji je nastradali centarfor nosio. Veliki broj navijača okupio se i oko stadiona, gde su zapalili sveće, doneli njegove slike i transparentne, kako bi mu odali poslednju počast.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija