• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.02.2024

16:00

Roten: Zviždite Mesiju ako dođe u Pariz

EPA Images

Fudbal

Roten: Zviždite Mesiju ako dođe u Pariz

Podeli vest

Zviždite Lionelu Mesiju koliko dođe u Pariz na Olimpijske igre, poručio je nekadašnji fudbaler Žerom Roten. On je gostujući u emisiji na radiju "RMC" javno pozvao Francuze da pokažu Argentincu da nije dobrodošao u njihovu zemlju.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena nastupao je za Pariz Sen Žermen dve godine, od leta 2021. do leta 2023. godine. Utisak navijača bio je da nije dovoljno dao klubu. Prema Rotenovim rečima, najmanje što je zaslužio je da mu se zviždi.

- Tražim da mu se zviždi. Ne kažem da morate da budete nasilni, ali zviždite mu kada je na terenu da biste mu pokazali da smo veoma nezadovoljni imidžom koji je dao PSŽ-u, Parizu i Francuskoj. Dajte mu do znanja da kada se vrati u Pariz, neće dobiti crveni tepih - poručio je nekadašnji fudbaler. 

Foto: profimedia

 

Ne samo da se nije posvećivao klubu, već nije ukazao poštovanje prema gradu i državi koji su ga oberučke prihvatili. 

- Neki ljudi zaista imaju kratko pamćenje. Uzvraćao je vatru na PSŽ, Francusku i Pariz otkako je otišao. Francuzi su poštovali Mesija kada je došao. Zauzvrat, nadate se da je poštovanje uzvraćeno. Nikada nije bilo ovako. Nikada nije hvalio zemlju. Nikada nije napravio najbolje od grada. A kada je otišao, "upucao" je Pariz Sen Žermen - rekao je Roten za RMC.

Na kraju Francuz smatra da je Mesi iskoristio "svece" da bi se pripremio za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Foto: Tanjug

 

- Mesijevi nastupi nikada nisu bili na nivou. Potpisao je za PSŽ da blista na Svetskom prvenstvu, dobro smo razumeli da je to mesto dobrodošlice gde je lepo živeti, mesto gde je mogao da se šeta. Bio je pametan, osvojio je svoje Svetsko prvenstvo. Ja, kao Parižanin i Francuz, kada bih ga ponovo video ovde u tom nebesko-belom dresu - ostao je nedorečen Žerom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija