• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

20:50

Nastavljena Liga Konferencija: Stanković i Pešić sa minusom iz Pireja!

Tanjug/AP

Fudbal

Nastavljena Liga Konferencija: Stanković i Pešić sa minusom iz Pireja!

Podeli vest

Ferencvaroš nije uspeo da ostane neporažen na meču plej-ofa Lige konferecija protiv Olimpijakosa, ekipa Dejana Stankovića je poražena sa 1:0.

Ferencvaroš je postigao gol posle prvog prekida, kada je glavom Barnabas Varga pogodio mrežu Olimpijakosa, gde je na klupi prvi put u Evropi sedeo novi trener Hose Luis Mendilibar., koga je doveo novi stari sportski direktor Darko Kovačević.

Kada je glavni sudija meča podigao ruku što je značilo da je Varga bio u ofsajdu nastalo je veliko oduševljenje navijača Olimpijakosa, koje je dalo krila igračima domaćih. Od tog trenutka se rasplamsala borba na Jorgos Karaiskakisu, pa smo videli šanse na obe strane.

Molde je bio bolji od Legije, ali ekipa iz Varšave može biti zadovoljna na kraju meča, jer je posle dva gola minusa na kraju meč završila sa 3:2 u korist ekipe iz Norveške.

Šturm iz Graca je bio ubedljiv na svom terenu protiv Slovana iz Bratislave sa 4:1 i može se reći da su veoma blizu plasmana u osminu finala Lige konferencija.

A pobednika nije bilo na meču u Briselu koji se igrao na stadionu Anderlehta, gde su Union Sen Žiloa i Ajntraht iz Frankfurta odigrali 2:2.

Liga Konferencije, 1/16 finala

Molde - Legija 3:2 (3:0)
/Gulbrandsen 12, 19, Kasa 24 - Hose 63, Augustunjak 71/

Olimpijakos - Ferencvaroš 1:0 (0:0)
/Kabi 83/

USG - Ajntraht Frankfurt 2:2 (1:2)
/Rasmusen 31, Nilson 68 - Čaibi 3, Kalajdžić 10/

Šturm - Slovan 4:1 (2:1)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija