• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2024

12:38

Otkriveno! Klub uplaćivao platu na Mihin račun i nakon smrti!

AP/Photo

Fudbal

Otkriveno! Klub uplaćivao platu na Mihin račun i nakon smrti!

Podeli vest

Bolonja je isplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023 - oktrila je Ariana Mihajlović, supruga pokojne fudbalske legende, Siniše Mihajlovića.

Čelni ljudi i navijači italijanske Bolonje bili su uz sprskog trenera sve vreme dok se borio za život, a nisu ga zaboravili ni kada je izgubio najvažniju bitku. 

Supruga Arijana Mihajlović je u velikom intervjuu za „Mesađero“ otkrila i šta su u Bolonji uradili nakon što je Miha preminuo u decembru 2022. godine.

- Isplaćivali su platu mom suprugu sve do poslednjeg dana ugovora! Neverovatan gest, koji mi je davao određenu sigurnost u danima velike konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, Marketi, Di Vajo, niko od njih nas nije zaboravio. Poseban klub u posebnom gradu - otkrila je udovica fudbalske legende.

 

Foto: printscreen instagram

 

 

Do detalja je Arijana opisala koliko njena porodica voli grad, klub i ljude u njemu.

- Bolonja je posebno mesto, koje nam je ušlo u srca i pre bolesti. A, tokom naše borbe i patnje stvorila se duboka ljubav: nedelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve smo delili sa predivnim ljudima. U nedelju će Bolonja gostovati Laciju i biće to Sinišina utakmica. I ja ću se vratiti na stadion, ponovo ću se približiti fudbal od kojeg sam se udaljila. I mojim sinovima je ovaj meč poseban, pošto su i oni zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, isto kao Bolonjini. Ni oni nas nisu zaboravili i voleli su Sinišu jednako kao fanovi Bolonje - zaključila je Arijana Mihajlović.

Legendarni Miha je posle Vojvodine i Crvene zvezde igrao u Romi, Laciju, Sampdoriji i Interu. Sedeo je na klupi Katanije, Fiorentine, reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina. Iza sebe je ostavio suprugu Arijanu, ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija