• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

17:31

Novi Pazar se žalio na suđenje: Čika u žutom se baš isticao!

Starsportphoto©

Fudbal

Novi Pazar se žalio na suđenje: Čika u žutom se baš isticao!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na gostovanju Novom Pazaru sa 3:0, a domaćin je izrazio svoje nezadovoljstvo suđenjem utakmice.

Pred praznim tribinama "Gradskog" stadiona igrao se dobar fudbal sa dosta prilika, a ni golova nije nedostajalo.

Mrežu Nikole Mirkovića zatresli su Dragović u 9, Ndiaje u 81, a mnogo pažnje izazvao je penal koji je iskoristio Gelor Kanga u 40. minutu susreta.

Domaćini nisu bili zadovoljni arbitriranjem Danila Nikolića i to su izneli u javnost saopštenjem.

"U subotu je, u Novom Pazaru od 14 do 16 časova, bilo pravo prolećno vreme. Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale, a na Gradskom stadionu su neki momci igrali fudbal. Jedni su nosili plavo-bele, a drugi crveno-bele dresove, ali neki čika u žutoj opremi bio je posebno zapažen. Ne znamo ni kako je utakmica završena, jer to više nije ni važno. Jedan stari čovek prolazeći pored stadiona rekao je: “Ničija nije gorela do zore, deco, polako samo". Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, deca se igraju", stoji u saopštenju kluba kraj Jošanice.

Vidno nezadovoljan bio je i trener Igor Matić posle meča, pa nije želeo mnogo da govori o konačnom ishodu.

 - Uopšte ne bih komentarisao utakmicu, suvišno je pričati o fudbalu. Sve je viđeno, bile su kamere, TV prenos - rekao je strateg Novog Pazara.

Njegova ekipa sada zauzima petu poziciju na tabeli Superlige Srbije, a Čukarički ispred njih ima prednost od dva boda.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija