• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

19.02.2024

16:09

Ovaj čovek baš nema sreće! Srbin teško povređen, propušta EP!?

REUTERS / Michael Dalder

Fudbal

Ovaj čovek baš nema sreće! Srbin teško povređen, propušta EP!?

Podeli vest

Austrijski fudbalski reprezentativac, Saša Kalajdžić (26), doživeo je tešku povredu kolena desne noge i neće igrati do kraja sezone.

Kako je saopštio njegov klub Ajntraht iz Frankfurta na zvaničnom sajtu, Saša neće kročiti na teren nekoliko meseci.

"Kalajdžić je na jučerašnjem gostovanju Frajburgu (3:3) doživeo povredu, u pitanju su ukršteni i bočni ligamenati kolena desne noge i biće van terena na neodređeno vreme. Saši želimo dobro i brzo ozdravljenje!", saopštio je klub za koji Kalajdžić igrao kao pozajmljen igrač iz engleskog Vulverhemptona.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je odigrao samo tri meča za nemački klub u koji je došao 7. januara, a kako se dalje ističe, predstoji mu višemesečna pauza.

Ovo je, inače, momku rođenom u Beču treća teža povreda u karijeri. Fudbalski savez Srbije krenuo je početkom 2021. godine u akciju "preotimanja" Austriji tadačnjeg napadača Štutgarta, ali se on na kraju opredelio za rodnu zemlju.

Zbog teške povrede i operacije Kalajdžić će najverovatnije preskočiti i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde je Austrija smeštena u grupu D sa Holandijom, Francuskom i pobednikom baraža staze A (Vels, Finska, Poljska ili Estonija).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija