• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

20.02.2024

22:26

Konte servira hladnu osvetu! Umalo se potukao sa Tuhelom, sada mu krade posao u Minhenu! (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Konte servira hladnu osvetu! Umalo se potukao sa Tuhelom, sada mu krade posao u Minhenu! (VIDEO)

Podeli vest

Antonio Konte predao kandidaturu za novog trenera Bajerna.

Godinu i po dana prošlo je od kako su se Antonio Konte i Toams Tuhel žestoko "pokačili" tokom utakmice između Totenhema i Čelsija. Problem je nastao nakon utakmice koja je završena rezultatom 2:2, a do sukoba je došlo tokom rukovanja. Tomas Tuhel je ispred Italijana slavio kada je prednost "plavcima" doneo Ris Džejms, a Konte je istom merom odgovorio nakon izjednačujućeg gola Harija Kejna. Izazvalo je to buran razgovor, a potom i gurku pre odlaska u svlačionicu.

Poznat je Antonio Konte po svom temperamentu koji ga je često koštao tokom karijere. Italijan je veliko zlopamtilo, a sada bi svom velikom rivalu - Tomasu Tuhelu, mogao da se osveti na nesvakidašnji način. Naime, novinari nemačkog "Bilda" došli su do informacija da je nekadašnji trener Juventusa, Intera, Čelsija i Totenhema preko svojih agenata predao kandidaturu za novog trenera Bajerna gde bi mogao da zameni upravo Nemca. 

Tuhelu ne cvetaju ruže, Bajern je vezao tri poraza u svim takmičenjima, višegodišnja vladavima Bundesligom bliži se kraju, a neuspeh protiv Lacija u Rimu odaljio je Bavarce i od borbe u Ligi šampiona. Otkaza još uvek nema, ali je pitanje momenta kada će se čelnici minhenskog velikana oterati nemačkog stratega sa "Alijanc Arene". 

Mnogo trenera dovođeno je u vezu sa Bajernom tokom poslednjih nedelja. Dugo je Hansi Flik bio prvi kandidat, a onda je pravo niotkuda iskočio Antonio Konte. Nemac je bez posla od kako je napustio Totenhem u martu prošle sezone, letos je dovođen u vezu sa Milanom i Napolijem, ali je ostao jasan pri stavu da želi odmor. 

Foto: Tanjug/AP

 

Godinu dana je prošlo i Konte je spreman da ponovo sedne na klupu nekog kluba. Nedavno je otkrio da mu je najveći san titula Lige šampiona, malo je klubova koji bi tako nešto mogli da mu garantuju više od Bajerna. 

Ipak, neće biti lako budući da mu je konkurencija, makar po pisanju medija iz Italije - Žoze Murinjo. Portugalac je dobio otkaz u Romi, ali želi što pre da se vrati poslu. Navodno, i on je preko svojih zastupnika preneo čelnicima Bajerna da je zainteresovan za dolazak u Minhen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija