• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

24.02.2024

18:34

Junajted pao u nadoknadi! Fulam slavio na "Old Trafordu" (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

Junajted pao u nadoknadi! Fulam slavio na "Old Trafordu" (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda poraženi su na svom terenu od Fulama 2:1 (0:0) u meču 26. kola Premijer lige. Pobednički gol dao je Aleks Ivobi u sedmom minutu nadoknade i šokirao pune tribine navijača na "Old Trafordu".

U jednom od derbija kola do 65. minuta bilo je 0:0. Gosti su tada poveli golom Kelvin Besi u 65. minutu. Do izjednačenja teškom mukom uspeo je nekako da stigne Junajted preko Harija Megvajera u 89. minutu. Taj pogodak vratio je veru izabranicima Erika Ten Haga da možda mogu do celog plena. U prilog takvom razmišljenju išao je i podatak da su proteklih pet mečeva, računajučći sva takmičenja, pobeđivali. Za potpuni šok potrudio se Ivobi, kada je dva minuta pre nego što je sudija svirao kraj, pogodio za velikih 2:0. 

Foto: Tanjug

 

Jedini Srbin na terenu bio je Saša Lukić, koji je u timu "kolibara" proveo 90 minuta. Mogao je mnogo loše da prođe u 36. minutu, kada se sa Megvajerom borio za jednu loptu, prvi stigao do nje, šutnuo je, a onda je fudbaler Junajteda otvorenim đonom krenuo na njega. Srećom po Lukića, prošao je bez posledica. 

 

 

Prvo poluvreme utakmice nije bilo preterano uzbudljivo. Zapravo, gosti su i tada kontrolisali utakmicu, ulazili u šanse, ali bez veće opasnosti po domaćina. Pogodak u 65. minutu ostavio je dovoljno vremena favorizovanom domaćinu da se vrati u meč. 

 

 

Na kraju, pognutih glava izašli su prvotimci Mančestera sa terena, svesni da trenutno zauzimaju tek šesto mesto na tabeli Premijer lige. U jakoj konkurenciji sve im je dalje Liga šampiona, a o tituli nisu ni razmišljali. Navijači su ih svejedno pozdravili i ispratili aplauzom. 

 

Standings provided by Sofascore

 

PREMIJER LIGA 

26. KOLO

Petak
Čelsi - Totenhem odloženo

Subota
Aston Vila - Notingem Forest 4:2 (3:1)
Brajton - Everton 1:1 (0:0)
Kristal Palas - Barnli 3:0 (0:0)
Mančester junajted - Fulam 1:2 (0:0)
Bornmut - Mančester siti   18.30
Arsenal - Njukasl   21.00

Nedelja
14.30 Vulverhempton - Šefild junajted

Ponedeljak
21.00 Vest Hem - Brentford


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija