• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.02.2024

06:31

Nemac postao "kralj kebaba", njegovo carstvo vredi 200 miliona evra!

Instagram

Fudbal

Nemac postao "kralj kebaba", njegovo carstvo vredi 200 miliona evra!

Podeli vest

Lukas Podolski, čuveni nemački fudbaler, zna šta će raditi kada završi karijeru.

Bivši fudbaler Kelna, Bajerna, Arsenala, Intera, Galazasaraja, Visel Kobea i Antalije, i dalje je u kopačkama, igra za poljski Gornjik, ali već ima razrađen biznis, koji nema veze sa fudbalom. Na vreme je mislio i spremao se za penziju. 

Podolaski je, kako piše "San", sa igračkom karijerom razvio izuzetno ozbiljan posao. Očigledno nije samo strašan napadač, zna kako da "napravi pare". Pre šest godina otvorio je restoran "Mangal Doner". Za Galatasaraj je igrao od 2015. do 2017. godine, a boravak u Istanbulu poslužio mu je kao motivacija da otvori restoran brze hrane, pa je trenutno "težak" 200 miliona evra. Njegova "franšiza" kebaba posluje u nekoliko zemalja, ima čak 30 restorana u Nemačkoj. Obični kebab od pet evra u poslednje vreme je poskupeo, pa sad košta 7,90. Nisu svi bili srećni zbog toga, ali su se na kraju pomirili sa situcijom i cenom, pa su nastavili da kupuju kebab kod fudbalera.

"Mislim da je kebab još uvek jeftin, ali morali smo da podignete cene. Kad odete u piceriju, platite picu oko 10 evra, a sve što imate je testo, sos od paradajza i malo sira. Meni u Mekdonalsku platićete jednako kao i u mojem restoranu ili i više, a tamo ćete dobiti nekvalitetno s**nje od hrane", poručio je Podolski na društvenim mrežama dok je objašnjavao zašto diže cene.

 

 

 

 

Podolski je za reprezentaciju Nemačke odigrao 130 utakmica i postigao 49 golova, a igrao je na četiri evropska i tri svetska prvenstva. Sa "pancerima" je osvojio Mundijal 2014. u Brazilu. Nosio je dres Kelna, Bajerna, Arsenala, Intera, Galatasaraja, Visel Kobea, Antalijaspora i na kraju Gornjika, u kom je od 2021. godine, a ove sezone postigao je tri gola i ima još tri asistencije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija