• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

05.03.2024

11:42

Impresivna kolekcija: Pogledajte sve Songove dresove

profimedia

Fudbal

Impresivna kolekcija: Pogledajte sve Songove dresove

Podeli vest

Bivši fudbaler Arsenala, Barselone i mnogobrojnih evropskih klubova Aleks Song (36) pohvalio se kolekcijom dresova koje je skupio kroz karijeru.

Vezista iz Kameruna igrao je fudbal na vrhunskom nivou skoro 20 godina i za to vreme sreo se sa mnogim svetskim zvezdama. Neki največi fudbaleri bili su mu saigrači, dok je sa nekima odmeravao snage u duelima u važnim utakmicama. 

Foto: profimedia

 

I sam oduševljen "trofejima" koje je pažljivo prikupljao godinama, odlučio je da podeli sa svetom šta sve poseduje u svojoj zavidnoj kolekciji. Na prostranoj terasi raširio je sve dresove i snimio ih.

Tako se mogu videti  dresovi Nasrija, Santija Kazorle, Mikela Artete, Olivija Žurua, Didijea Drogbe, Mesuta Ozila, Kristijana Ronalda i mnogih drugih zvezda. Koliko se može videti, nema u kolekciji dres nijednog srpskog fudbalera.

 

 

"Aleks Song je pokazao fantastičnu kolekciju dresova koje je skupio tokom karijere" stoji u opisu videa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija