• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.03.2024

11:00

Booomba! Deli pravdu u suknjici, kad ona sudi niko u loptu ne gleda (VIDEO/FOTO)

instagram/Larisa Vernke

Fudbal

Booomba! Deli pravdu u suknjici, kad ona sudi niko u loptu ne gleda (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Urnebesne scene i tuče navijača svakodnevno gledamo na fudbalskim terenima u Južnoj Americi, ali ima i lepih momenata.

Dokaz je Larisa Hirlana koja deli pravdu na utakmicama niže lige u Brazilu. Ništa čudno, odavno viđamo dame na fudbalski mečevima, ali Larisa je posebna, jer to radi u suknjici.

Kao da fudbalerima nije dovoljno teško, nego još moraju da gledaju zanosnu crnku, sa oblinama, kako vodi glavni reč i maše zastavicom. 

 

Foto: instagram/Larisa Vernke

Larisa

 

Larisa je postala popularna na društvenim mrežama zahvaljujući svom bombastičnom izgledu, provokativnim fotografijama i video snimcima na Instagramu.  

Pored posla na fudbalskim terenima, Larisa se bavi i fitnesom, pa na njenom Instagram profilu možemo da vidimo ne samo fotke sa fudbalskog terena nego i one provokativne iz teretane. Priznaje da je često tokom mečeva fudbaleri provociraju, ali da je ona fokusirana samo na utakmicu. Cilj joj je da postane profesionalni sudija i da deli pravdu na velikim utakmicama. 

Možda bi trebalo Larisa da sudi Patrizanu i Crvenoj zvezdi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija