• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.03.2024

10:50

Srbija izgubila Pavlovića! Nagelsman pozvao Srbina iz Bajerna!

EPA

Fudbal

Srbija izgubila Pavlovića! Nagelsman pozvao Srbina iz Bajerna!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez Aleksandra Pavlovića (19), jer je talentovani fudbaler dobio poziv selektora nemačke reprezentacije.

Kako navodi poznati "Bild", fudbaler Bajerna iz Minhena zadužiće dres "pancera" već za martovske mečeve kao zamena za Martina Gorecku, koji se oporavlja od povrede.

Foto: bild

Naslovna strana "Bilda"

Pobeda Nemaca za "zelenim stolom" u izboru talentovanog veziste mogla bi značiti gubitak još jednog vrhunskog talenta iz dijaspore.

Prestižni list je naveo da će on umesto iskusnog Gorecke dobiti priliku za predstojeće prijateljske mečeve protiv Francuske 23. marta i Holandije tri dana kasnije.

"Prema informacijama Bilda, nacionalni selektor Julijan Nagelsman u naredna dva prijateljska susreta igraće bez jedne od Bajernovih zvezda Leona Gorecke! Ova odluka predstavlja ozbiljno iznenađenje, jer Gorecka je počeo da se vraća u formu. Ipak, on neće učestvovati u važnim probnim mečevima protiv Francuske i Holandije, a umesto njega šansu će dobiti njegov mlađi saigrač Aleksandar Pavlović. Ovo je takođe važan signal srpskom savezu, koji se i dalje bori za dragulj Bajerna. Podsetimo. Pavlovićev otac je iz Srbije, pa bi on mogao da izabere i Srbiju. Ali ovaj potez Nagelsmana definitivno ga približava Nemačkoj", stoji u tekstu "Bilda".

Foto: EPA

Aleksandar Pavlović u meču Lige šampiona

Time je potvrđeno njihovo pisanje da je već neko vreme "na meti" selektora Nagelsmana i da bi debi za seniorski tim mogao imati baš u narednim pripremnim mečevima.

"Vunderkind" Bavaraca je nedavno, posle meča sa Lacijom upitan za koju će se reprezentaciju opredeliti, ali je on rekao da još uvek nije odlučio.

- To ćemo tek videti - rekao je traženi fudbaler.

Ipak, Dragan Stojković Piksi i naša reprezentacija imaju čemu da se nadaju. Pravila FIFA-e nalažu da svaki igrač mlađi od 21 godine ima pravo na tri nastupa zaneki nacionalni tim pre nego što se odluči čiji dres će zadužiti. 

Prema tome, nisu sve nade izgubljene i bitka za Aleksandra Pavlovića se nastavlja!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija