• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.03.2024

14:56

Nišlije odmerene: Ne možemo da pretimo Zvezdi, ali pružićemo otpor! (VIDEO)

Starsportphoto©

Fudbal

Nišlije odmerene: Ne možemo da pretimo Zvezdi, ali pružićemo otpor! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog sutra dočekuju Crvenu zvezdu (Arena 1 premijum 19.00) u okviru 24. kola Superlige Srbije , a pomoćni trener Nišlija, Vladimir Đorđević svestan je kvaliteta rivala iz Beograda.

Crveno-beli će na megdan "meraklijama" samo četiri dana nakon "večitog derbija" u kojem su podelili bodove sa Partizanom 2:2.

Tako je prednost na vrhu tabele Superlige Srbije ostala u rukama crno-belih, ali ona iznosi samo jedan bod. Zbog toga svaka utakmica velikih rivala ima imperativ pobede, a svestan toga je i Vladimir Đorđević, koji će pokušati da "spotakne" učesnika Lige šampiona.

- Svi znamo da nas očekuje teška utakmica protiv jednog od najboljih timova iz naše zemlje. Mnogo nam znači taj meč. Svi su željni dokazivanja i ja sam poručio igračima da im kvalitet protivnika mora biti motiv više. Dolazi ekipa koja će dovesti mnogo ljudi na stadion. Nismo u situaciji da im pretimo, ali daćemo sve od sebe kako bismo pružili jak otpor - poručio je pomoćnik u stručnom štabu Nišlija.

Radnički se trenutno nalazi u nezavidnoj poziciji, pošto su, nakon poraza od Železničara iz Pančeva (3:2) ostali bez glavnog trenera, Nikole Trajkovića, koji je podneo ostavku i objavio odlazak iz srpskog fudbala za sva vremena.

U međuvremenu je pronađena zamena, pa će na "Čair" Dejan Joksimović, ali će tim preuzeti posle okršaja sa aktuelnim šampionom.

Foto: Starsportphoto©

Dejan Joksimović

Na pomenutom meču sa Železničarom, Vladimir Đorđević je isključen crvenim kartonom, pa će za duel sa Crvenom zvezdom sa klupe komandovati sportski direktor Aleksandar Jovanović. 

- Nalazimo se u teškoj, delikatnoj situaciju. Ostali smo bez šefa stručnog štaba, imamo probleme sa povredama i kartonima igrača. Ja neću moći da vodim ekipu zbog crvenog kartona, koji sam dobio iz meni nepoznatog razloga. Dosta smo oslabljeni, ali nećemo se predati. Turbulentan period je iza nas. Uprkos tome, atmosfera u timu je dobra. Sve su to profesionalci i svesni su šta ih očekuje. Svaki igrač daće sve od sebe kada izađe na teren - poručio je Đorđević.

Ekipa kraj Morave trenutno zauzima 13. poziciju Superlige Srbije i u grčevitoj je borbi za opstanak u eliti.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kako će proći Partizan i Zvezda u prvom meču posle derbija? (ANKETA)
Fudbal

Kako će proći Partizan i Zvezda u prvom meču posle derbija? (ANKETA)

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra od 16.55 časova (Arena 1 premijum) Napredak u Humskoj u meču 25. kola Superlige Srbije. U istom kolu od 19.00 časova (Arena 1 premijum) Crvena zvezda gostovaće Radničkom u Nišu. Ovo su im prvi mečevi posle derbija, koje i crveno-beli i crno-beli dočekuju desetkovani.

12.03.2024

14:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija