• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

15.03.2024

16:03

Lazetić: Lalatović gaji specifičan stil igre, neće nam biti lako

Starsportphoto

Fudbal

Lazetić: Lalatović gaji specifičan stil igre, neće nam biti lako

Podeli vest

Biće nam prilično teško u Subotici, jer je Spartak motivisan i ima dobrog trenera Nenada Lalatovića, poručio je trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić.

Njegov tim će sutra od 18.00 časova gostovati Spartaku u meču 26. kola Superlige Srbije, a Lazetić upozorava da neće biti laka utakmica. 

Foto: Starsportphoto©

Lalaović sa igračima Spartaka

- Kod kuće su gubili utakmice, a u gostima osvajali bodove. Imaju dobrog trenera koji gaji specifičan stil igre i ume da nametne ono što želi, a ekipa ga u tome prati. Kako vreme prolazi sve su bolji i bez sumnje će nam biti neugodan protivnik. Pobedili su nas u prvom delu sezone - rekao je Lazetić.

On ističe da je većini klubova u Superligi motivacija da se pokažu protiv ekipe iz Bačke Topole, koja je jedna od boljih u domačem fudbalu. 

- TSC je poslednjih godina preuzeo primat što se tiče rezultata i deluje da su oni motivisaniji na mečevima protiv nas. Ako i sutra bude tako bićemo u problemu, jer motivacija dovodi do toga da ekipa pokaže kvalitet. Srećom, termin je povoljan, biće toplije vreme, tako da očekujem puno navijača, Mislim da je teren je dobar, tako da nema razloga da utakmica u subotu ne bude sjajna - zaključio je Lazetić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija