• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

21.03.2024

21:10

Sudija uništio igru! Piksi posle debakla u Moskvi: Ako već gubimo, onda... (VIDEO)

EPAImages

Fudbal

Sudija uništio igru! Piksi posle debakla u Moskvi: Ako već gubimo, onda... (VIDEO)

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi na pres-konferenciji prokomentarisao je poraz od Rusije u Moskvi.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras od "zbornaje" 4:0 (2:0) u prijateljskoj utakmici.

Milan Gajić je isključen i tada je sve krenulo nizbrdo za "orlove".

- Ruski tim je sjajan, iskoristili su svoju prednost. Glavni razlog je crveni karton, imali su igrača više 70 minuta i to su umeli da naplate. Igrali smo dobro u prvih 20 minuta. Bio je ovo sjajan trening, ne za nas, već za Ruse. Ipak, ako nam je suđeno da izgubimo, onda je bolje da to bude u ovakvom susretu - rekao je Stojković.

Piksi dodaje da je arbitar mogao da dodeli i žuti karton i da je ta odluka uništila igu.

- Kažnjeni smo dva puta - crvenim kartonom i penalom. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za prijateljsku utakmicu. Žao mi je što je ova odluka doneta, uništila je igru. Navijači su videli samo rusku reprezentaciju. Nastavljamo da se spremamo za Evropsko prvenstvo i bolje je da, ako već gubimo, to bude u prijateljskoj utakmici. Šteta što nismo dali gol, iako smo imali prilike.

Srbija naredni meč igra protiv Kipra u ponedeljak od 14.00 u Larnaki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija