• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

23.03.2024

06:20

Francuz progovorio o svom statusu! Mbape: Sve će biti rešeno do početka EP

EPA Images

Fudbal

Francuz progovorio o svom statusu! Mbape: Sve će biti rešeno do početka EP

Podeli vest

Francuski fudbaler Kilijan Mbape otkrio je da će do početka Evropskog šampionata u Nemačkoj biti poznato gde će igrati naredne sezone.

Napadač Pariz Sen Žermena pojavio se na konferenciju za medije pred sutrašnju prijateljsku utakmicu Francuske i Nemačke u Lionu. Novinari su iskoristili situaciju i pitali 25-godišnjeg fudbalera o njegovom statusu i transferu u Real Madrid. 

Poznato je da Mbape sa "svecima" ima ugovor do kraja sezone i više puta je odbio da produži saradnju sa francuskim klubom, pošto je navodno dogovorio prelazak u "kraljeve" i samo se čeka kraj sezone da se i transfer ozvaniči.

- Znaću do početka Evropskog prvenstva gde ću igrati. Biću fokusiran na Evropsko prvenstvo kada dođe vreme za to. Sada sam koncentrisan na ono što nas čeka, a to je Nemačka. Za mene to sada nije tema razmišljanja. Sada sam jedino fokusiran na to kako da postignem het-trik, više mi to znači nego razmišljanje da li ću ostati ili ne. Svi u reprezentaciji smo fokusirani na ono što nas čeka - zagotentan je bio Mbape.

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Inače, nedavno je plasirana vest da će Francuz možda i propustiti predstojeće Olimpijske igre u Parizu i to zbog Reala. Navodno, Madriđani ne planiraju da puste nijednog igrača za najveću sportsku smotru, kako bi se što bolje pripremili za narednu sezonu.  

Talentovani Francuz je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka u transferu vrednom 120 miliona evra. On je do sada za "svece" odigrao 297 utakmica i postigao čak 250 golova, uz 106 asistencija. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija