• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

23.03.2024

17:51

Sa ruskim zakonom se ne igra! Zbog njega je prekinut meč Srbije u Moskvi, a sad će u zatvor! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Sa ruskim zakonom se ne igra! Zbog njega je prekinut meč Srbije u Moskvi, a sad će u zatvor! (VIDEO)

Podeli vest

Prijateljska utakmica između Rusije i Srbije u Moskvi je u jednom trenutku bila prekinut. Mnogi su se pitali zbog čega, pošto je režiser prenosa odlučio da na TV ne pusti incident koji se dogodio.

Svi koji su meč gledali putem TV, pitali su se o čemu se radi pošto je režiser prenosa odlučio da na TV ne pusti incident koji se dogodio.

Naime, jedan navijač je uleteo na teren, pa je bilo potrebno određeno vreme da ga obezbeđenje savlada, a policiji da ga sprovede.

Dva dana kasnije, na internetu se pojavio video snimak na kome se momak izvinjava, rekavši da je sve to bila šala, prenose "Novosti".

Uprkos tome što se pokajao, kažnjen je sa 14 dana zatvora.

Jedan dan je već "odradio", pa za preostalih 13 ima vremena da razmisli o svojim postupcima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija