• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

25.03.2024

06:20

Kabić uživa nakon odlaska sa "Marakane": Vanja mi najviše pomaže, Torino je prelep, a picu i pastu obožavam!

Starsportphoto

Fudbal

Kabić uživa nakon odlaska sa "Marakane": Vanja mi najviše pomaže, Torino je prelep, a picu i pastu obožavam!

Podeli vest

Dajem sve od sebe na svakom treningu i sada samo čekam šansu, poručio je Uroš Kabić.

Stigao je Uroš Kabić letos kao veliko pojačanje u Crvenu zvezdu, ali se pod komantnom palicom Baraka Bahara nije naigrao. Uticalo je to na samopouzdanje mladog srpskog reprezentativca budući da se nije dokazao ni novom treneru Vladanu Milojeviću. Rastanak je bila jedina opcija i Kabić je nakon samo šest meseci napustio "Marakanu". 

Talentovani ofanzivac prosleđen je na pozajmicu sa pravom otkupa u Torino. Ispunili su tako "bikovi" veliku želju budući da su se za Kabića interesovali i pre godinu dana dok je Uroš još uvek nosio dres Vojvodine. 

Iako još uvek nije pokazao svoj raskošan potencijal u Italiji ne krije da je zadovoljan zbog odluke da pojača Torino. Kabić je u razgovoru za "Gianlucadimarzio" posebno pohvalio italijansku kuhinju. 

- Došao sam pre mesec dana i moram da kažem da je divno živeti u Italiji. Torino je prelep grad, volim što sam ovde, a i Milano je u blizini. Lud sam za italijanskom kuhinjom... Paste i pice su tako dobre, sve mi se sviđa. Posle utakmice često uživam u pici - rekao je Kabić. 

Foto: Starsportphoto

 

U Torinu su ga sačekali srpski reprezentativci Vanja Milinković-Savić i Ivan Ilić, dok je trener "bikova" Ivan Jurić. Hrvatski stručnjak poznat je po strogoći, ali se Kabić ne žali. 

- Zahvaljujući Vanji Milinković-Saviću prilagođavanje odlično napreduje i veoma sam srećan. Jurić je težak, ali to sam već znao, svi su me upozoravali pre dolaska. Treninzi su zaista teški, ali ako daš 100 odsto on te poštuje. Dajem sve od sebe na svakom treningu i sada samo čekam šansu - objasnio je srpski fudbaler, a potom posebno pohvalio Duvana Zapatu. 

- Zapata me oduševio, kakva zver... Iako je u godinama još uvek je zver, ali nije jedini koji me oduševio. 

Za kraj, Kabić je istakao zadovoljstvo zbog činjenice da nosi tres Torina, a o tradiciji kluba više se upoznao po dolasku u Italiju. 

- Klub je osvojio sedam titula! Ostao sam u šoku kada su mi pričali o tragediji Superge. Ovo je veliki klub, ponosan sam što nosim dres Torina - podvukao je Kabić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija