• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.03.2024

13:24

Slovenci u transu zbog  Ronalda! Portugalac stigao u Ljubljanu, nastao haos! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Slovenci u transu zbog Ronalda! Portugalac stigao u Ljubljanu, nastao haos! (VIDEO)

Podeli vest

Portugalska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo (39), stigao je sa saigračima iz reprezentacije u Sloveniju zbog prijateljskog meča ove dve selekcije, a navijači domaćina priredili su mu fenomenalan doček.

Slovenija večeras od 20.45 igra protiv Portugala, a prvi put u ovu zemlju došao je slavni fudbaler Kristijano Ronaldo.

 

 

 

 

Slovenci su poludeli za proslavljenim asom, a u prilog tome govori činjenica da je stadion "Stožice" na koji može da stane nešto više od 16.000 ljudi rasprodat za svega četiri minuta.

Okupirali su aerodrom i pohitali ka hotelu, samo da bi izbliza videli jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Selektor Portugala Roberto Martines će odmoriti nekoliko ključnih igrača, pa će igrati bez Bernarda Silve, Rubena Diasa, Nelsona Semeta, Rafaela Leaa, Bruna Fernandeša...

 

 

 

 

Portugalci su na ljubljanski aerodrom "Jože Pučnik" sleteli u ponedjeljak u 18.30, a vreme do utakmice odlučili su da provedu u jednom prestižnom prestoničkom hotelu.

 

 

 

 

 

Inače, Ronaldo je objavio nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a na mnogim su viđeni dresovi Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa, njegovih bivših klubova. Takođe, bilo je i navijača u obeležjima Al Nasra, kluba iz Saudijske Arabije za koji Kristijano trenutno nastupa.

Inače, Slovenci će na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj (14. jun - 14. jul) igrati u grupi sa Srbijom, Engleskom i Danskom, pa ne čudi što su se odlučili da odmere snage sa ovako jakim protivnikom.

Nema sumnje da će pokušati da iznenade favorita, kao što je naša selekcija uoči Svetskog prvenstva u Kataru, savladavši Ronalda i drugove. Ipak, to je bila pobeda vredna direktnog odlaska na Mundijal, a ovo pripremni meč za kontinentalnu smotru.

Bilo kako bilo, jasno je zašto su se Slovenci opredelili za Portugalce, a nadamo se da će u Minhenu ostati "praznih džepova" nakon duela sa izabranicima Dragana Stojkovića (20. jun u 15.00 časova).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija