• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

30.03.2024

17:18

Burno u Ivanjici! Sudija isključio trenera Javora i njegovog pomoćnika, evo odakle gledaju utakmicu (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Burno u Ivanjici! Sudija isključio trenera Javora i njegovog pomoćnika, evo odakle gledaju utakmicu (FOTO)

Podeli vest

Trener fudbalera Javora Radovan Ćurčić dobio je crveni karton na poluvremenu utakmice 27. kola protiv Crvene zvezde! Pre njega, isključen je i njegov pomoćnik Milovan Milović, kako se pretpostavlja, zbog protesta kod sudije Danila Nikolića.

Isključenje Milovića moglo se videti tokom televizijskog prenosa, pošto se pobunio nakon starta fudbalera Crvene zvezde Jovana Šljivića. On je prigovorio sudiji Nikoliću, a procenjeno je da je njegova reakcija bila previše burna, pa je dobio crveni karton.

Po završetku prvog dela meča došlo je do žučne rasprave između Radovana Ćurčića i glavnog arbitra meča. Kako se pretpostavlja, nekadašnji selektor Srbije imao je šta da kaže sudijama zbog jedanaesterca koji je dosuđen za Crvenu zvezdu, iz kojeg je beogradski tim poveo. Zbog toga je i iskusni stručnjak isključen, pa je Javor u drugom poluvremenu igrao bez prvog i bez pomoćnog trenera.

Informer je došao u posed fotografije na kojoj se vidi da Ćurčić nastavak meča gleda sa jedne od tribina i to direktno iznad klupe crveno-belih. Pored njega je Milović.

Foto: Informer

Radovan Ćurčić i Milovan Milović (crvene dukserice)

Crveno-beli su nakon prvog poluvremena poveli pogotkom Gelora Kange iz penala, a prednost je duplirao In Bom Hvang.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nije ih poremetio debakl u Beogradu! Radnički savladao Napredak
Fudbal

Nije ih poremetio debakl u Beogradu! Radnički savladao Napredak

Posle neslavnog gostovanja na "Marakani" i poraza od Crvene zvezde (5:0), Kragujevčani su se vratili na kolosek pobeda slavljem na domaćem terenu protiv Napretka iz Kruševca sa 3:1 u 27. kolu Superlige Srbije. Njihovi imenjaci iz Niša deklasirali su Mladost sa 3:0.

30.03.2024

16:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija