• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.04.2024

11:07

Gazda Fenera poslao poruku Srbinu i Bosancu: Tadiću, Džeko, donesite nam titulu

tanjiug/ap

Fudbal

Gazda Fenera poslao poruku Srbinu i Bosancu: Tadiću, Džeko, donesite nam titulu

Podeli vest

Fenerbahče je posle istorijske sednice Skupštine kluba doneo odluku da nastavi takmičenje u tamošnjem šampionatu posle skandaloznih scena na utakmici protiv Trabzona (3:2), čiji navijači su umalo linčovali Dušana Tadića i ostale igrače kluba iz Istanbula.

Razmatralo se ozbiljno o napuštanju turske lige, održan je referendum i na kraju je odlučeno da se ipak sačeka sa radikalnim potezima, brem još tri meseca do glavne Skupštine kluba. Ali Koč, bogati turski biznismen, koji je od 2018. godine na čelu sportskog društva Fenerbahče, poslao je poruku igračima. Želi titulu!

- Nema smila da ugramno sa U-19 ekipom ako želimo da nastavimo takmičenje u prvenstvu. Pozivan Edina Džeka, Dušana tadića, Mertana Hakana... Izađite i uradite sve da osvojite titulu - poručio je prvi čovek kluba, a Fenerbahče je posle 30 kola turskog prvenstva na drugom mestu s dva boda manje od Galatasaraja, koji je u utorak došao do tri boda minimalnom pobedom.

Foto: epaimages

Navijači Trobzona napali fudbalere Fenera

 

Pre tri nedelje huligani Trabzona napali su fudbalere Fenera posle pobede gostiju, a samo pukom srećom neko nije izgubio život, jer su navijači noževima krenuli na igrače. Dušan Tadić je tokom meča pogođen flašom u glavu. U velikom haosu, nigerijski fudbaler Fenerbahčea Brajt Osaji Samjuel nokautirao je i tukao jednog napadača, pa su mu se pridružili i drugi fudbaleri, ali se u jednom momentu nije znalo ko koga tuče, a ko pukušava da smiri strasti. Fener je barem za sada, odustao od ideje da se takmiči u nekom drugom šampionatu u Evropi.

 

Foto: tanjiug/ap

 

 

 

- Na svim održanim sastancima došli smo do zaključka da je istupanje iz lige najmanje poželjna opcija. Razlog zbog kojeg opcija nije dobra, jeste to što bismo i u nižim ligama morali da se nosio s istim problemima kao i sada. Opcija izlaska iz lige je skinuta s dnevnog reda sve do održavanja opšte skupštine kluba na kraju sezone - izjavio je 37. predsednik Fenera.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija