• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

06.04.2024

21:25

Slavni NBA as večeras svim srcem uz Srbe! Vlasnik je Majorke i sanja trofej u Kupu!

EPAIMAGES

Fudbal

Slavni NBA as večeras svim srcem uz Srbe! Vlasnik je Majorke i sanja trofej u Kupu!

Podeli vest

Stiv Neš od 2016. godine jedan je od vlasnika Majorke, a tokom prethodnih osam godina klub je prošao kroz razne etape.

Ostavio je Stiv Neš veliki trag u NBA ligi, a nakon košarkaške karijere uplovio je u vlasničke vode. Ipak, ne kao Toni Parker koji je ostao veran igri pod obručima, već je rešio da se posveti fudbalu. 

Od 2016. godine Stiv Neš postao je akcionar Majorke, a španski klub pod njegovim "vođstvom" ređa sjajne rezultate. Pre šest sezona, Majorka je bila trećeligaš, dok će danas u finalu Kupa kralja igrati protiv Atletik Bilbaoa.

Bio je to poziv za Stiva Neša da zajedno sa svojim saradnicima dođe u Sevilju gde će finale biti održano. Naravno, novinari "Marke" naleteli su na slavnog košarkaša koji je istakao važnost trenutka. Legendarni Kanađanin večeras će svim srcem navijati za trojcu srpskih reprezentativaca - Nemanju Radonjića, Matiju Nastasića i Predraga Rajkovića. 

- Neverovatan momenat za sve nas. Ovo je san. Ponosni smo na ovu grupu, od Endija Kolberga i Alfonsa Djaza, do Pabla Ortalesa i Havijera Agirea, naravno, na sve igrače posebno - rekao je Stiv Neš, a potom dodao. 

- Bili smo u Trećoj ligi! Nadam se da će ovo veče za sve navijače i igrače biti posebno i da će uživati u pobedi, ako je moguće - podvukao je Stiv Neš. 

Tokom svoje igračke karijere Stiv Neš nikada nije krio da je njegova prva ljubav bila fudbal. Penzionerske dane iskoristio je da ispuni svoj dečački san. I, dobro mu ide! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija