• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

09.04.2024

12:08

Bravo! Srpski reprezentativac trenirao sa Arsenalom pred sudar sa Bajernom! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Bravo! Srpski reprezentativac trenirao sa Arsenalom pred sudar sa Bajernom! (FOTO)

Podeli vest

Srpski omladinski reprezentativac Luis Zečević Džon (16), trenirao je sa prvim timom Arsenala dan uoči prvog meča četvrtine finala Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna (21:00).

Trener Arsenala Mikel Arteta na delu je video Zečević - Džona u drugom delu poslednjeg treninga njegovih izabranika pred duel sa nemačkim velikanom.

Razlog za to je to što su prvom timu engleskog giganta sparing parnteri bili iz ekipe do 21 godine. 

 

 

 

Ovo naravno ne znači da će Zečević debitovati za Arsenal, posebno ne večeras u Ligi šampiona, jer je praksa da treneri često spoje mlade igrače sa prvotimcima. Ipak, ukazana  prilika će sigurno dati Džonu vetar u leđa, jer nagoveštava da u slavnom engleskom klubu računaju na njega u budućnosti.

Mladi i talentovani Zečević je zajedno sa Edvardom Ibrovićem-Flečerom debitovao za U16 selekciju Srbije u pobedi nad Crnom Gorom (5:1) u prijateljskom susretu, a član je Arsenalovog U18 tima koji vodi bivši reprezentativac Engleske Džek Vilšir.

Ove sezone je naše gore list u Premijer ligi za mlade odigrao četiri meča i postigao dva gola.

 

 

 

 

Zečević-Džon je uvek isticao koliko mu znači što ima priliku da bude blizu prvotimaca engleskog giganta..

- Nekada treniram na terenima gde trenira prvi tim, pa sam imao priliku da sretnem nekoliko igrača, a imao sam i sreću da su neki od fudbalera trenirali nas mlađe u nekim delovima treninga. U prethodnih desetak dana sam bio jako srećan što radim na istom terenu na kom rade i igrači prvog tima i to u isto vreme kad i oni. Bio je to pravi doživljaj za mene - uzbuđeno je pričao Luis, koji je sada dobio priliku i da odmeri snagu sa starijim fudbalerima.

 

Foto: printscreen instagram

 

 

 

Utorak (21:00):

Arsenal - Bajern

Real Madrid - Mančester siti

Sreda (21:00):

Atletiko Madrid - Borusija Dortmund

PSŽ - Barselona


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15