• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.04.2024

19:21

Ovo zanima sve "delije" i "grobare"! Evo gde se mogu kupiti karte za polufinale Kupa!

Starsportphoto

Fudbal

Ovo zanima sve "delije" i "grobare"! Evo gde se mogu kupiti karte za polufinale Kupa!

Podeli vest

Ulaznice za okršaj fudbalera Crvene zvezde i Partizana, koji je zakazan za 24. april na "Marakani" (17.00), danas su puštene u prodaju.

Večiti rivali će u razmaku od samo četiri dana odigrati dva međusobna duela. Najpre će crveno-beli ugostiti klub iz Humske u subotu (18.00, Arena premijum 1) u okviru 1. kola plej-ofa Superlige, dok će se u sredu, komšije sastali i u polufinalu Kupa Srbije.

Karte za prvenstvenu utakmicu su u prodaji još od 11. aprila, dok su ulaznice za susret u okviru najmasovnijeg takmičenja u prodaji od danas na "Marakani", od 10.00 do 17.00, kao i na onlajn platformi. 

Navijači koji utakmicu žele da posmatraju sa istočne tribine, kartu mogu da kupe samo na blagajni stadiona u Ljutice Bogdana.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Crvena zvezda ulazi u plej-of sa liderske pozicije, ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Beogradski rivali su se dva puta sastali ove sezone, a uspešniji su bili izabranici Igora Duljaja, koji su prvo krajem decembra prošle godine slavili na svom stadionu sa 2:1, da bi početkom marta odigrali nerešeno u gostima (2:2).

Kad je reč o Kupu, juče je održan žreb za polufinale, na kojem su kuglice ponovo spojile najveće rivale, dok će se u drugom polufinalu u Kragujevcu sastati Radnički i Vojvodina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija