• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.04.2024

08:57

Gore društvene mreže! "Delije" brutalno prozivaju i provociraju "grobare"

Starsportphoto

Fudbal

Gore društvene mreže! "Delije" brutalno prozivaju i provociraju "grobare"

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde slave posle pobedu u večitom derbiju (3:2), pa likuju i prozivaju "grobare" koji su besni, pljuju sudiju, smatraju da su pokradeni.

Derbi su opet obeležile brojne sporne situacije. Crno-beli su najviše besni zbog nedosuđenog faula na kapitenu Svetozaru Markoviću pre gola Šerifa Ndiajea, kao i penala koji je dosuđen za crveno-bele kod rezultata 2:2, nakon faula levog beka crno-belih Nikole Antića na napadaču domaćih Osmanu Bukariju. 

Bivši sudija Raka Đurović smatra da je gol Zvezde za 2:2 regularan, kao i da je sudija Pavle Ilić pri rezultatu 2:2 u nadoknadi vremena ispravno dosudio penal za Zvezdu zbog faula levog beka crno-belih.

 

Foto: Starsportphoto

Detalj sa večitog derbija

 

Naravno, "grobari" se s njegovim mišljenjem ne slažu, ljuti su, dok "delije" slave, pa je haos na društvenim mrežama.

Navijači Zvezde peckaju ljute rivale i poručuju im da šire propagandu.

"Jutro je pametnije od noći kažu. Smešna propaganda FKP širenjem slike (s razlogom izbegavaju video) gde Antić samo daje for Bukariju, pa posle u 16 metara pravi faul s obe noge i sprečava ga da izađe sam pred golmana (vrv ni to ne bi realizovao). Oba penala FK CZ čista", komentra je jednog navijača Zvezde na društvenoj mreži "X".

 

 

 

 

Usledile su još brutalnije provokacije "delija".

"Najveća sramota je verovati nekom tamo i klimati glavom na ono što ti se servira a ne svojim očima… Tu si ništačovek ili "grobar".

 

 

 

 

"Partizan neće da igra Kup jer je FKCZ oštećena za čist gol! Izvlačio linije u VAR sobi neki geometar koji navija za FKP i poništio čist gol Zvezdi… Ali, oni su pokradeni, jer su pokazali u dva derbija izrazitu dominaciju".

 

 

 

 

"To što Partizan nije pobedio, to čini prvenstvo neregularnim"!

 

 

 

 

"Lukaku i Šerif raznose protivničke štopere.. Bez govora o faulu normalno".

 

 

 

 

"Severina je dao gol iz akcije koja je u par momenta postala dovoljno statična, da sudija prekine utakmicu i skloni se baklja sa terena, na metar od golmana. Ne znam jednog cigana koji se u tom momentu pobunio, al zato pratim baš dosta sudijskih analitičara u crno belom". 

 

 

 

 

"Oprošten još jedan crveni Markoviću zbog ponašanja, oprošten drugi žuti to jest crveni Ovusuu kad je povukao sa leđa igrača Crvene vezde i sprečio kontru. O kakvom suđenu pričaju "grobari"!?

 

 

 

 

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija