• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

23.04.2024

22:29

Dvojica fudbalera Premijer lige optužena za silovanje!

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Fudbal

Dvojica fudbalera Premijer lige optužena za silovanje!

Podeli vest

Dvojica fudbalera Premijer lige su uhapšena nakon što su prijvaljena policiji za silovanje.

Kako prenosi "Sun" dvojica neimenovanih fudbalera su iz istog kluba, a uhapšeni su ovog vikenda.

Jedan igrač, star 19 godina, navodno je razgovarao s policijom pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje pre nego što je uhapšen.

Proveo je je noć u ćeliji,  a zatim je ispitan od strane inspektora pod pretopostavkom krivice.  Dugi fudbler je isto godište. On je uhapšen  je sledećeg dana i kasnije ispitivan od strane policije pod sumnjom za silovanje.

 

 

Kako navodi engleski medij oba igrača su navodno puštena uz kauciju, a istraga će se i dalje sprovoditi.

- Policajci su uhapsili dva muškarca nakon prijave za silovanje. 19-godišnji mladić je uhapšen pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje. Drugi 19-godišnjak je uhapšen pod sumnjom za silovanje. Obojica su kasnije pušteni uz kauciju - rekao portparol policije za "Sun".

Engleski medij navodi da su policajci došli na stadion i razgovarali s jednim od igrača u privatnoj prostoriji unutar stadiona. Dalje pišu da je napustio klub, a da je tek kasnije formalno uhapšen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija